; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gena Lee Nolin

Sheena, prințesa junglei, revine pe ecrane!

06 September 2017

Pe orfana Sheena, crescută în inima junglei și apărătoare a animalelor, am urmărit-o și noi în serialul „Sheena, prințesa junglei', care a rulat la americani între anii 2000 și 2002 și a fost difuzat în România de Antena 1 și AXN.

 

Nu a fost singura ecranizare a seriei de benzi desenate create de Will Eisner și Jerry Iger. Pe Sheena au interpretat-o până acum: Irish McCalla în serialul din 1955, Gena Lee Nolin în serialul din 2000 (foto mare). Iar în 1984, filmul dedicat ei, regizat de John Guillermin, a avut-o în rolul principal pe Tanya Roberts.

Acum, Millennium Films se pregătește să reia povestea Sheenei într-un lungmetraj, după cum a aflat Deadline. Deocamdată nu s-a strâns decât echipa de producători, care vor să o aducă pe eroină în noul pluton al filmelor dedicate femeilor, în trena lui „Wonder Woman', care a bulversat vara aceasta box office-ul mondial.

Sheena a fost prima femeie care a avut propria sa bandă desenată publicată în Marea Britanie în 1937 și un an mai târziu în Statele Unite. „Wonder Woman' a ajuns mult mai târziu pe prima copertă, în 1941.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare