; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sheen îi cere scuze lui Jon Cryer… pe jumătate!

10 March 2011

Charlie Sheen (45 de ani) şi-a mai temperat opinia despre colegul său de platou din „Doi bărbaţi şi jumătate', Jon Cryer (dreapta, interpretul lui Alan), potrivit People.com.

Sheen, care ţine de ceva timp prima pagină a tabloidelor din toată lumea cu o serie de atacuri inexplicabile în clipuri online, poze cu cele două iubite ale sale şi laude despre câte droguri poate consuma, a fost concediat recent din „Doi bărbaţi şi jumătate' şi l-a făcut „trădător' pe Cryer.

„O să-i cer scuze lui Jon chiar acum', a declarat actorul la un post de radio. „Eram într-o stare proastă şi am aruncat asta în spatele lui. Nu ştiam că ei… de fapt îmi închipuiam că presa o s-o publice. Da, ştiam că o să o publice. Îmi provoc singur confuzie', a continuat el în stilul caracteristic.

„Nu am primit niciun mesaj sau telefon'

Pentru a evita, însă, confuzia amintită, Sheen a menţionat: „E un fel de scuză pe jumătate'.

Vorbind despre tirada de marţi, în care a spus că Jon Cryer (45 de ani) e un „tâlhar, un trădător şi un trol', starul a spus că: „Motivul pentru care eram supărat e că nu am primit niciun mesaj sau telefon în care să-mi zică: «Hei, tipule, linişteşte-te, sunt în spatele tău, sau eşti în spatele meu, sau e vorba de un spate»!'.

Cryer nu a făcut nicio declaraţie oficială despre atacurile lui Sheen, dar surse apropiate situaţiei spun că într-adevăr l-a contactat pe acesta pentru o discuţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare