; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sheen a fost concediat din “Doi bărbaţi şi jumătate”

08 March 2011

Charlie-Sheen-continua-atacurile-pe-internetUPDATE: Oficialii CBS au anunţat aseară că l-au concediat pe Charlie Sheen din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate', anulând contractul care îi garanta actorului 2 milioane de dolari pe episod.

Sheen a reacţionat, bineînţeles, în stilul caracteristic. El a apărut pe acoperişul clădirii Live Nation din Beverly Hills, bând dintr-o sticlă inscripţionată cu marca „Tiger Blood' (Sânge de tigru, n.r.) şi fluturând o sabie deasupra capului. „În sfârşit liber!', a mai exclamat Sheen, care a fost însoţit de una dintre iubitele sale, Natalie Kenly.

După ce atacurile sale la adresa oficialilor reţelei CBS, care produce Doi bărbaţi şi jumătate', au dus la anularea sitcom-ului şi după ce s-a dat în spectacol într-o sumedenie de moduri în ultimele săptămâni, Sheen şi-a continuat nebuniile într-un nou clip online.

Având în vedere că e, momentan, şomer, actorul de 45 de ani a început să producă un soi de serie online în care se filmează singur în mijlocul unor tirade incoerente şi pline de vulgarităţi, numită Sheens Korner' (Kolţul lui Sheen, n.r.).

În al doilea episod, Torpedoes of Truth' (Torpilele adevărului, n.r.), Sheen fumează ţigară de la ţigară şi vorbeşte la telefon, cu o cameră plasată undeva sub bărbia sa. Gesticulând sălbatic şi strâmbându-se, controversatul actor repetă cuvântul fuck' de 12 ori, în timpul unei conversaţii cu asociatul Bob Maron.

O să-mi scriu proprii psalmi, o să îi declam ca pe nişte torpile ale adevărului, iar oamenii o să îi ia sau o să plece. Noi ştim că o să asculte pentru că nu pot să-i proceseze, aşa că trebuie să-i condamne', debitează Sheen.

M-am săturat să-mi pierd averea'

Restul propoziţiei este eliminat, iar clipul este reluat de la un alt punct al conversaţiei. Sheen a fost acuzat de abuzuri fizice în trecut, de către fosta soţie Brooke Mueller, pe care a şi ameninţat-o că îi va tăia capul şi i-l va trimite mamei sale într-o cutie.

Într-un alt punct al clipului, Sheen spune: Filmez această convorbire pentru că m-am săturat să-mi pierd averea în nenorocita de etero-sferă a stupidităţii!'.

La finalul episodului', una dintre cele două iubite cu care Sheen locuieşte în casa lui din Hollywood, fosta dădacă Natalie Kenly, apare într-un tricou şi pantaloni de pijama şi-l anunţă pe actor că Betty, câinele lui din rasa pug, tocmai a murit.

Mulţumesc pentru tot, Betty!', spune starul. Rock and roll şi ai grijă în dimensiunea următoare!'.

Prima parte a seriei Sheens Korner' a apărut pe internet vineri şi se numeşte Youre Either With Me or With the Trolls' (Sunteţi ori cu mine, ori cu trolii, n.r.). În ea, Sheen delirează vreme de o oră, iar prietenele sale, pe care le numeşte iubitele mele zeiţe', apar de câteva ori.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare