Homepage  / Vedete străine

Sharon Stone, imagini provocatoare. Actrița s-a apucat de pictat aproape goală. Reacția fanilor

Sharon Stone, imagini provocatoare. Actrița s-a apucat de pictat aproape goală. Reacția fanilor
7

de Redactia Tvmania,

Sharon Stone a uimit comunitatea online cu o imagine în care apare într-o ipostază îndrăzneață. La vârsta de 66 de ani, actrița s-a pozat purtând doar un bikini în timp ce picta, atrăgând atenția și complimentele fanilor.

Sharon Stone s-a fotografiat într-o ipostază îndrăzneață

Sharon Stone s-a implicat în artă de ceva timp și are o pasiune profundă pentru pictură. În momentele de inspirație, celebra actriță de la Hollywood se dedă picturii.

Recent, pe contul său personal de Instagram, unde este extrem de activă, Sharon Stone a împărtășit o fotografie din atelierul ei de pictură. În imagine, ea apare cu spatele la cameră, purtând doar un bikini bleu, concentrată în timp ce finaliza unul dintre tablourile ei. Fanii au fost impresionați de vitalitatea actriței și s-au grăbit să o complimenteze.

sharon-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Sharon Stone este încă absolut de frumoasă și talentată. Uimitor cum primești comentarii neplăcute despre cum arăți astăzi sau despre meseria ta… Femeia trăiește din plin! Fericită! Activă în artă și în ceea ce iubește… Dacă nu credeți că este o actriță bună, uitați-vă la Diabolique Casino sau Gloria. Ea este grozav de minunată!”, „Pentru că în acest punct al vieții, chiar faci absolut ce vrei și vei arăta foarte bine făcând diverse lucruri! Îți mulțumim, Sharon!”, „La următoarea petrecere la piscină aduc gustări!” au fost o parte dintre comentariile fanilor.

Sharon Stone, dezvăluiri inedite despre rolul care i-a adus celebritatea

Sharon Stone a rememorat perioada filmărilor pentru „Basic Instinct” și alte thrillere erotice din anii ’90, care au reprezentat trambuline importante pentru ascensiunea ei în lumea filmului la Hollywood. Experiența realizării „Basic Instinct” a fost un proces „înspăimântător”, care a obligat-o să se autoanalizeze în moduri inedite.

„A trebuit să mă confrunt cu mine pe de-a-ntregul, iar asta a fost o călătorie înfricoșătoare. Dar odată ce o faci, ai mai multă încredere, pentru că a trebuit să cercetezi toate părțile din tine, unele pe care nu le-ai sondat niciodată adânc, părți înfricoșătoare, întunecate, îngrijorătoare. Dacă faci asta, capeți mai multă încredere, pentru că e ca și cum te-ai uita într-o oglindă întunecată”, a declarat Sharone Stone, conform Film Now.

Cu câteva luni în urmă, Sharon Stone a făcut public câștigul său pentru rolul din Basic Instinct”. Actrița a dezvăluit că a primit doar 500.000 de dolari, o sumă modestă în comparație cu remunerația colegului său, Michael Douglas. Acesta din urmă ar fi încasat impresionanta sumă de 14 milioane de dolari pentru rolul său în filmul de succes din 1992.

Sursă foto: Instagram

Citește și:




Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton