Homepage  / Cinema

Sharon Stone va juca rolul negativ din „Nobody 2”. Ce știm despre noul film

Sharon Stone va juca rolul negativ din „Nobody 2”. Ce știm despre noul film

de Andreea Hentea,

Sharon Stone va juca, alături de Bob Odenkirk, în „Nobody 2”, continuarea succesului „Nobody: Erou de serviciu”. Ce știm până acum despre filmul în care faimoasa actriță va avea principalul rol negativ și când îl vom vedea.

Sharon Stone va juca alături de Bob Odenkirk în continuarea apreciatului film de acțiune „Nobody: Erou de serviciu” / „Nobody” (2021), scrie hollywoodreporter.com. Acolo, Bob Odenkirk interpreta rolul unui familist liniștit și docil, Hutch Mansell, care era, în secret, un fost asasin guvernamental. După ce casa îi era jefuită de doi hoți mărunți, acesta dezlănțuia un adevărat război, ajungând să înfrunte un șef mafiot rus cu tot cu întreaga lui bandă.

Noul film, „Nobody 2”, va fi produs de studiourile Universal, iar Sharon Stone va juca principalul rol negativ. Filmul va fi regizat de indonezianul Timo Tjahjanto („Psihopații”, „Headshot”, „The Big Four”), cunoscut pentru filmele sale horror și de acțiune, iar scenariul va fi scris de Derek Kolstad (scenaristul seriei „John Wick”), Aaron Rabin („Jack Ryan”), Bob Odenkirk și Umair Aleem („Operațiunea Condor”). Connie Nielsen („Gladiator”, „Gladiator 2”) își va relua rolul Beccăi Mansell, soția protagonistului.

Pe lângă Bob Odenkirk și Connie Nielsen vor reveni și alte nume din echipa primului film, precum producătorii Kelly McCormick și David Leitch. Studiourile producătoare, Universal, au programat lansarea filmului „Nobody 2” în cinematografe pe 15 august 2025.

Un succes neașteptat

Primul film, „Nobody: Erou de serviciu”, regizat de Ilya Naishuller, a fost un succes aparte. Realizat cu un buget de 16 milioane de dolari și lansat în timpul pandemiei, acesta a reușit să obțină, într-un asemenea context complicat, încasări de peste 57,5 milioane de dolari la nivel global.

Criticii au fost impresionați de film, iar hollywoodreporter.com l-a numit „gratifiant și deseori ridicol, așa cum sunt, probabil, multe alte filme, dar mai distractiv decât reușesc să fie cele mai multe dintre ele”.

Ce mai face Sharon Stone

Sharon Stone, pe care am văzut-o mult prea rar pe ecranele mari sau mici în ultima vreme, s-a concentrat, mai nou, pe producțiile de televiziune, apărând în serialele Netflix „Ratched” și „Murderville” și în serialele „Noul papă” și „Însoțitoarea de zbor” (difuzate de HBO, acum Max).

Celebra actriță s-a implicat în numeroase acțiuni umanitare, fiind distinsă cu un premiu în calitate de cetățean global ONU, un premiu Nobel pentru pace, un premiu umanitar acordat de Harvard și numeroase alte distincții. Ea a fost premiată, de asemenea, pentru întreaga carieră la Festivalul de film de la Taormina, care s-a desfășurat între 13 și 19 iulie.

Sharon Stone a apărut recent pe coperta revistei The Hollywood Reporter, în care a povestit cu sinceritate despre munca ei de decenii în domeniul filantropiei și despre schimbările dramatice pe care i le-au rezervat viața la Hollywood și celebritatea.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton