; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sharon Stone Basic Instinct 1024x578

Sharon Stone spune că a fost păcălită să filmeze scena explicită din „Basic Instinct”

23 March 2021

Actrița americană Sharon Stone (63 de ani) povestește în cartea ei de memorii, „The Beauty of Living Twice', ce va fi lansată în 30 martie în SUA, că nu a fost avertizată că părțile sale intime vor fi expuse pe marile ecrane, în celebra scenă a interogatoriului din filmul „Basic Instinct'/ „Instinct primar'.

Într-un extras publicat în Vanity Fair, actrița câștigătoare a Globului de Aur a vorbit despre filmarea dramei erotice din 1992, spunând că, deși filmul a făcut-o o stea, experiența „terifiantă' a interpretării rolului i-a dat „coșmaruri înfiorătoare'.

Stone și-a amintit cum a fost când a privit pentru prima dată scena interogatoriului.

„După ce am filmat <Instinct primar>, am fost sunată să-l văd. Nu singură cu regizorul, așa cum s-ar putea anticipa, având în vedere situația care ne-a făcut pe toți să ne oprim, ci cu o cameră plină de agenți și avocați, dintre care majoritatea nu aveau nimic de-a face cu proiectul', a scris ea.

„Aşa mi-am văzut vaginul filmat prima dată, la mult timp după ce mi s-a spus ', a dezvăluit ea.

M-am dus în cabina de proiecţie, l-am pălmuit pe Paul (Verhoeven, regizoru) peste faţă, am plecat şi mi-am sunat avocatul, pe Marty Singer. Marty mi-a spus că nu pot lansa filmul aşa cum este… Şi, Marty a mai spus, conform Screen Actors Guid, sindicatul meu, că este ilegal să filmezi pe sub fustă”, scrie interpreta personajului Catherine Tramell.

Stone a permis scena pentru că “era corect faţă de film şi personaj”

După ce s-a consultat cu avocatul ei, Stone a spus că, în cele din urmă, a ales să nu solicite o ordonanță pentru scena controversată, potrivit extrasului din Vanity Fair.

De ce? Pentru că așa a fost corect pentru film și pentru personaj; și pentru că, până la urmă, am făcut-o', a scris ea.

Anterior, Paul Verhoeven a negat că Stone nu ar fi fost de acord cu filmarea părților intime în timp ce își încrucișa picioarele. „Sharon minte', a spus el în 2017. „Orice actriță știe ce se va vedea dacă îi ceri să-și scoată lenjeria și să filmezi zona cu camera.'

Memoriile lui Stone detaliază, de asemenea, unele momente de hărțuire sexuală cu care s-a confruntat de-a lungul carierei sale. De exemplu, ea povestește că a fost sfătuită de un producător să se culce cu un co-star de sex masculin, pentru a-și îmbunătăți „chimia de pe ecran'.

„Sex şi nu sexualitate pe ecran era de aşteptat în meseria mea', a mai scris actriţa. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare