; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sharon Stone renunţă definitiv la Hollywood

09 January 2013

Actriţa din “Basic Instinct” a decis să se îndepărteze de viaţa dusă la Hollywood, după ce mai multe probleme de sănătate au speriat-o, scrie National Enquirer.

“Sharon vrea să evadeze din zona Hollywood-ului. Vrea să îşi trăiască viaţa într-un ritm mai liniştit”, a spus o sursă apropiată vedetei în vârstă de 54 de ani.

Conform sursei, pentru a scăpa cât mai repede de locuinţa ei din Beverly Hills, Stone a scăzut preţul drastic – de la 12.5 milioane de dolari, cât a plătit ea pe casă, la 6.5 milioane de dolari.

Decizia luată de Sharon Stone vine la scurtă vreme de când nişte dureri foarte puternice de cap i-au scurtat vacanţa din Milano şi au făcut-o să se interneze într-un spital din zonă.

“Faptul că a fost internată într-un spital din străinătate a speriat-o de moarte. A bravat, dar e o epavă emoţională de fapt. Acesta e motivul pentru care şi-a vândut casa şi a început să îşi reevalueze viaţa”, a mai spus sursa.

Actriţa, care a divorţat de două ori, şi care are o relaţie cu modelul argentinian Martin Mica (27), a început totodată să petreacă mai mult timp alături de fiii ei adoptaţi – Roan (12), Laird (7) şi Quinn (6).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare