Homepage  / Vedete străine

Sharon Stone, părăsită de iubitul mai tânăr. Motivul este absolut surprinzător

Sharon Stone, părăsită de iubitul mai tânăr. Motivul este absolut surprinzător
7

de Roxana Mirea,

Sharon Stone, una dintre cele mai dorite femei de la Hollywood, a dezvăluit că a avut recent o relație cu un bărbat mai tânăr, care a părăsit-o după ce ea a refuzat injecțiile cu Botox pentru a șterge ridurile de pe piele.

Sharon Stone, părăsită de iubitul mai tânăr

În articolul de copertă din septembrie 2022 al revistei Vogue Arabia, actrița, în vârstă de 64 de ani, a povestit că iubitul ei de atunci a întrebat-o dacă folosește Botox, iar ea i-a răspuns: „Probabil că ar fi foarte bine pentru ego-ul tău și al meu dacă aș face-o”.

Relația a luat sfârșit la scurt timp după aceea. „L-am mai văzut o singură dată după aceea și apoi nu a mai fost interesat să se vadă cu mine”, a povestit Stone pentru revistă. „Dacă nu mă vezi mai mult de atât, te rog să găsești o cale de ieșire.”

Vedeta a fost supusă în trecut unor retușuri estetice, dar acum a renunțat și a acceptat trecerea anilor, scrie infobae.com.

„Au fost perioade în care mi-am pus botox și alte chestii, apoi am avut un atac cerebral masiv și o hemoragie cerebrală de nouă zile și a trebuit să fac peste 300 de injecții cu botox pentru a-mi ridica partea laterală a feței”, și-a amintit ea.

Sharon Stone, sexy în costum de baie la 64 de ani

În prezent, Sharon Stone preferă să își sărbătorească vârsta, iar fanii sunt fericiți de decizia ei. La sfârșitul lunii iulie, o fotografie în bikini topless pe care a împărtășit-o pe Instagram cu descrierea „Din fericire imperfectă într-o zi perfectă” a devenit rapid virală.

„Am postat-o pentru că simt că femeile devin invizibile odată ce devin mame. Oamenii trec pe lângă tine ca și cum nu ai fi acolo”, a povestit ea, care este mama a trei copii.

Stone își trăiește cea mai bună viață la 64 de ani. „Simt că aceasta este cea mai interesantă și creativă perioadă a vieții mele”, a spus ea. „Sunt foarte, foarte fericită. Niciodată nu am fost atât de veselă.”

Mă simt bine cu mine însămi și nu mă simt oprimată personal. Cred că pot vorbi probabil în numele tău și al restului lumii feminine când spun că există un efort uriaș pentru a ne face să nu ne simțim libere și să ne simțim oprimate. Iar eu nu accept asta”, a spus actrița.

Sharon-Stone-a-stralucit-pe-covorul-rosu-de-la-Cannes-2022-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sharon Stone, căsătorită de două ori

În ceea ce privește viața personală, în 1984 s-a căsătorit cu Michael Greenburg, un producător american. Deși relația lor era aparent pe drumul cel bun, idila lor s-a încheiat trei ani mai târziu. La 14 ani după primul divorț, actrița a început o relație cu Phil Bronstein, cu care s-a căsătorit în 1998. Cu toate acestea, relația ei cu jurnalistul și editorul american a durat șase ani.

Deși căsniciile sale s-au încheiat, actrița și-a dorit să devină mamă și a încercat de mai multe ori, dar nu a reușit să facă acest lucru din punct de vedere biologic, așa că a ales să adopte trei copii: Roan Joseph, Laird Vonne și Quinn Kelly.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton