; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sharon Stone in Madrid, Spain   05 Nov 2019

Sharon Stone, mărturisiri cutremurătoare! Actrița a fost abuzată sexual în copilărie de un membru al familiei

30 March 2021

Sharon Stone dezvăluie publicului o serie de evenimente șocante din copilăria sa. Actrița mărturisește în volumul său de memorii, „The Beauty of Living Twice', că a fost agresată sexual în copilărie, de bunicul ei.

Detaliile tulburătoare au fost dezvăluite de Sharon Stone în volumul său de memorii, care nu a fost încă lansat. În cartea sa, actrița trece în revistă incidentele sexiste cu care s-a confruntat de-a lungul vieții sale și conflictele de pe platourile de filmare.  Stone vorbește inclusiv despre presiunea resimțită la Hollywood de a arăta într-un anumit fel, dar și despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat pe parcursul vieții – chiar titlul cărții fiind o referire la o astfel de problemă.

Încă din copilăria sa actrița a fost supusă violenței și agresiunii sexuale, chiar de un membru apropiat al familiei. Aceasta povestește cum a fost agresată sexual chiar de bunicul său și că bunica sa a fost complice, aceasta fiind cea care a închis-o pe ea și sora ei într-o încăpere alături de bunic. Abuzul, mărturisește Stone, a fost în asemenea măsură de traumatizant încât cele două surori s-au simțit ușurate când, în cele din urmă, bunicul lor a încetat din viață.

Stone avea 14 ani la decesul acestuia, iar sora ei, Kelly, doar 11. Sharon Stone mărturisește că s-a simțit eliberată doar atunci când l-a văzut pe acesta în sicriu:

„L-am înghiontit și satisfacția că în cele din urmă murise m-a lovit ca o tonă de gheață. M-am uitat (la Kelly) și a înțeles; avea 11 ani și totul se terminase', a scris aceasta, citată de Daily Mail.

Evenimentele neplăcute au continuat de-a lungul carierei

Incidentele  traumatizante nu s-au oprit aici. Sharon Stone a trecut prin multe provocări chiar și pe platoruile de filmare, când a fost constrânsă de oamenii cu care lucra să facă lucruri pe care nu și le dorea:

 Un astfel de episod s-a dovedit a fi și memorabila scenă din filmul „Basic Instinct', în care lui Stone i s-a pus în vedere să nu poarte lenjerie intimă, pentru că aceasta ar fi reflectat lumina, și căreia i s-a promis că părțile ei intime nu vor fi vizibile pe cameră. Actrița și-a dat seama că lucrul acesta nu era adevărat doar atunci când filmul a fost gata de premieră. Ea a povestit și că a încercat să se sustragă filmării scenei în acest fel, cu ajutorul unui avocat, dar că în cele din urmă i s-a pus în vedere de către regizorul Paul Verhoeven că „nu are de ales' și că lucrul acesta era „corect pentru film„.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare