Homepage  / Vedete străine

Sharon Stone este obligată să doarmă cel puțin 8 ore pe noapte. Care este motivul

Sharon Stone este obligată să doarmă cel puțin 8 ore pe noapte. Care este motivul
10

de Cătălina Matei,

Celebra actriță în vârstă de 65 de ani a făcut noi dezvăluiri într-un interviu acordat recent celor de la People despre rutina sa zilnică. Sharon Stone a mărturisit că are nevoie de cel puțin 8 ore de somn nîntrerupt. Care este motivul?

Sharon Stone a dezvăluit motivul pentru care are nevoie de cel puțin 8 ore pe somn

Cele 8 ore de somn pe noapte de care Sharon Stone are nevoie nu au nicio legătură nici cu rutina de frumusețe și nici cu vârsta pe care celebra actriță o are. Starul de la Hollywood a povestit recent pentru People cu ce probleme se confruntă chiar și după mai bine de 20 de ani de la momentul în care a fost la un pas de moarte.

În 2001, Sharon Stone a suferit o hemoragie cerebrală, provocată de o ruptură de arteră vertebrală. Atunci a primit doar 1 % șanse de supraviețuire. La acel moment, cariera actriței era în plină ascensiune: tocmai primse prima sa nominalizare la Premiile Oscar pentru rolul său din „Casino”. Iar cu câteva luni înainte îl adoptase pe Roan, în vârstă de 23 de ani acum, împreună cu cel care îi era soț pe atunci, Phil Bronstein. În anii ce-au urmat, Sharon a mai adoptat doi băieți: Laird și Quinn, în vârstă acum de 18 și, respectiv, 17 ani.

Pentru o lungă perioadă de timp am dorit să mă prefac că sunt bine. Însă am nevoie de 8 ore de somn neîntrerupt pentru ca medicația mea pentru creier să funcționeze, astfel încât să nu am convulsii. Prin urmare, sunt o angajată cu dizabilități, iar din această cauză nu sunt angajată prea des. Acestea sunt problemele cu care am de-a face în ultimii 22 de ani și sunt deschisă să vorbesc despre ele acum”, a mărturisit Sharon Stone pentru publicația amintită mai sus.

Se bâlbâia des, nu mai vedea bine și a suferit pierderi de memorie

După anevrismul cerebral din 2001, pentru Sharon Stone a urmat o perioadă dificilă pe toate planurile. Căsnicia ei s-a destrămat, în 2004 a divorțat de Phil Bronstein, iar Hollywood-ul nu a mai dorit-o în nicio producție. Nici recuperarea ei nu a mers mai bine: se bâlbâia des, nu mai vedea bine și a suferit pierderi de memorie pentru o perioadă lungă de timp.

Am pierdut totul”, a mai spus actrița. „Mi-am pierdut toți banii. Am pierdut custodia copilului meu. Mi-am pierdut cariera. Mi-am pierdut toate acele lucruri pe care le simți că sunt adevărata ta identitate și viața ta”.

Nu am primit niciodată înapoi tot cea am pierdut”, a adăugat Sharon Stone, „dar am ajuns într-un punct în care sunt ok, în care recunosc cu adevărat că îmi este suficient”.

Întrebată cum de și-a găsit curajul să vorbească despre toate problemele ei, actrița din „Basic Instinct” a explicat: „Vin dintr-o familie foarte destrămată. Am crescut crezând că trebuie să am grijă de toți ceilalți. Mi-a luat mult timp să înțeleg că aveam o viață proprie și nu trebuia să o repar și că era în regulă să primesc îngrijire și să accept că sunt o persoană cu dizabilități. Mă simt mândră de mine și mândră de realizările mele — de la supraviețuire până la a-i ajuta pe alții să supraviețuiască”.

În prezent, Sharon Stone face parte din consiliul Fundației Neurologice Barrow, care sprijină institutul doctorului Michael Lawton, chirurgul care i-a salvat viața actriței în 2001. Conform site-ului organizației, misiunea Fundației este „ ssă salveze vieți umane prin tratament inovator, cercetare inovatoare, curativă și educarea următoarei generații de neuro-clinicieni de top din lume”.

9 zile în comă, 1 % șanse de supraviețuire

În 2001, Sharon Stone a suferit un anevrism cerebral, care a început cu o durere cruntă de cap. Și-a pierdut cunoștiința și a fost internată e urgență. Când vedeta a început să intre şi să iasă constant din comă, medicii şi-au dat seama că există fracturi la nivelul arterei ei vertebrale.

Atunci, actrița a pierdut foarte mult sânge, dar şi 18% din masa ei corporală. Ea a fost în comă timp de 9 zile, dar a reuşit să îşi revină complet.

La ceva timp după incident, Sharon Stone a povestit într-un interviu acordat prezentatoarei Oprah Winfrey cum a trăit acele momente: „Am sunat-o pe mama de la Urgenţe şi i-am spus că am hemoragie cerebrală. Mi-a zis ‘Vin spre tine, te iubesc’ şi a închis”.

„La un moment dat eram dusă pe targă, m-am trezit şi am întrebat ce mi se întâmplă. Un rezident foarte tânăr mi-a răspuns că mă duce la operaţie. Am întrebat ce operaţie şi mi-a răspuns că pe creier. Că trebuie să-mi deschidă craniul ca să vadă ce se întâmplă”.

Foto: Hepta

Sharon Stone Leaving The Tod’s Boutique – MilanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton