; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unforgettable Evening Benefit Gala   LA

Sharon Stone, dezvăluiri uluitoare! A avortat în „secret” la 18 ani: „Am sângerat zile întregi”

02 April 2021

Sharon Stone (63 de ani) continuă să facă publice o serie de dezvăluiri șocante care vor apărea în noua sa carte, care a fost lansată pe 30 martie.

Sharon Stone a avut un avort dificil la vârsta de 18 ani, care a necesitat încălcarea legii pentru procedură, scrie ea în noua ei carte de memorii.

Actrița din „Basic Instinct' a spus că a rămas însărcinată cu primul ei iubit, pe vremea când era adolescentă.Potrivit publicației Vulture, Stone a relatat că abia își începuse viața sexuală și nu se aștepta să rămână însărcinată.

Odată ce a aflat că este însărcinată, Stone și iubitul ei de atunci s-au dus la o clinică din Ohio, astfel încât să poată avorta. 

Întorcându-se acasă după procedură, actrița a trecut prin momente cumplite:

„Sângeram peste tot și mult mai rău decât ar fi trebuit, dar acesta era un secret și nu puteam spune nimănui', a spus ea. „Așa că am rămas în camera mea și am sângerat zile întregi. Eram slăbită și speriată'.

Sharon Stone a mai vorbit și despre accidentul vascular cerebral pe care l-a avut în 2001, la vârsta de 43 de ani. Stone a spus că accidentul vascular cerebral i-a împiedicat evoluția proefsională și s-a străduit să-și găsească de lucru timp șapte ani. În paralel actrița se lupta să câștige și custodia fiului ei Roan, pe care a prierdut-o în cele din urmă. De atunci lucrurile s-au schimbat. În prezent Sharon locuiește cu fiul ei și cu cei doi băieți pe care i-a adoptat ulterior. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare