; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

14th Annual Chrysalis Butterfly Ball

Sharon Stone dă de pământ cu serialul „Lege şi ordine”

18 August 2015

Actriţa Sharon Stone (57 de ani) urăşte faptul că a jucat în „Lege şi ordine: Brigada specială' (lansat în 1999 şi ajuns la sezonul cu numărul 17 în State) şi nu se teme să recunoască asta sus şi tare.

14th Annual Chrysalis Butterfly Ball

Într-un material pentru revista „Harpers Bazaar', în paginile căreia a pozat într-un pictorial nud alb-negru, blonda a povestit că i-a luat doi ani să-şi revină după hemoragia cerebrală suferită în 2001 şi să reînveţe să vorbească şi să meargă. Şi că în 2010, când a jucat în 4 episoade din „Lege şi ordine: Brigada specială', s-a simţit umilită:

„După ce lucrasem cu cei mai buni oameni din industrie ajunsesem acum la coada liniei. Purtam ciorapi Leggs şi la machiaj mă dădeau mai întâi cu primer alb pe faţă. Şi îmi spuneam «E rău de tot. Ce-am făcut să merit asta?» După care mi-am spus «Ştii ce? Am căzut din tren, iar acum trebuie să urc dealul de sticlă spartă, să mă urc înapoi în trenul care merge cu 1.000 km pe oră şi să merg din vagonul din spate spre locomotivă. Aşa că trebuie să fac ciocul mic, să fiu umilă şi să-mi fac treaba»', a povestit ea.

Sharon Stone

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare