Homepage  / Vedete străine

Sharon Stone, apariție îngrijorătoare cu un ochi vânăt. Care sunt explicațiile actriței

Sharon Stone, apariție îngrijorătoare cu un ochi vânăt. Care sunt explicațiile actriței
4

de Cătălina Matei,

În urmă cu câteva zile, Sharon Stone își îngrijora urmăritorii de pe instagram cu o fotografie în care apărea cu un ochi vânăt. Între timp, celebra actriță în vârstă de 66 de ani a venit și cu explicații. Ce i s-a întâmplat, de fapt?

Sharon Stone, incident neplăcut în timpul vacanței din Europa

Aflată în vacanță în Europa de câteva săptămâni, Sharon Stone îmbină relaxarea cu evenimentele publice. Celebra actriță și-a stabilit „baza” într-un resort de lux din Turcia, dar, în același timp, a participat la diferite evenimente în alte țări din Europa, inclusiv a fost prezentă în tribune la finala de tenis masculin de la Jocurile Olimpice de vară care se desfășoară la Paris.

Zilele trecute, Sharon Stone și-a îngrijorat fanii când a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care a apărut cu o vânătaie mare la ochi.

Această călătorie a fost dură; dar eu sunt și mai dură”, a scris actrița în postarea sa. În imaginea cu pricina, actrița din „Casino” apare într-un lift, îmbrăcată cu un top negru și un costum alb cu imprimeu floral compus dintr-o fustă lungă până la podea și un sacou cu mâneci scurte. Sharon Stone s-a fotografiat în liftul hotelului din Turcia, unde era cazată.

Cum a ajuns Sharon Stone să aibă un ochi vânăt

Între timp, după ce urmăritorii săi de pe Instagram și-au exprimat îngrijorarea pentru sănătatea actriței, lăsând mii de comentarii la postarea cu pricina, Sharon Stone a venit cu lămuriri. În urmă cu două zile, actrița a distribuit un videoclip în care a explicat ce i s-a întâmplat.

Știu că sunteți cu toții îngrijorați de cum am ajuns să am un ochi negru, așa că m-am gândit să vă povestesc despre asta”, le-a spus ea urmăritorilor ei. „Am fost în atât de multe hoteluri din atât de multe țări încât m-am trezit în miezul nopții să fac pipi și nu știam unde mă aflu și mi-am pocnit fața în marmură”, a continuat Sharon Stone.

 „Nu, nimeni nu mi-a făcut nimic și da, sunt foarte bine și mă distrez de minune. Sunt primită foarte frumos în călătoria mea, pe oriunde am fost. Mă distrez cel mai bine. Și se vindecă frumos. Ar trebui să vedeți ce a pățit acea podea din marmură. Vă mulțumesc pentru grijă. Și mie îmi pasă de voi. Mulțumesc”, a mai spus actrița în video-ul cu pricina.

Sharon Stone s-a întâlnit cu canotorii români Andrei Cornea şi Marian Enache

Incidentul cu căzătura în urma căreia s-a ales cu un ochi vânăt nu a împiedicat-o pe Sharon Stone să participe la alte evenimente zilele acestea. Unul dintre ele a fost o gală desfășurată la Paris, unde printre invitații s-au regăsit și canotorii români Andrei Cornea şi Marian Enache, medaliați cu aur la Jocurile Olimpice de vară, în proba de dublu vâsle. Nadia Comâneci a fost cea care le-a prezentat-o pe Sharon Stone sportivilor din România, potrivit Euronews.

De altfel, sportivul Marian Enache a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram de la acel eveniment.

Paris 2024 – Sharon Stone At Tennis FinalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Sharone Stone a participat și la Jocurile Olimpice de la Paris, din tribune și l-a susținut pe Novak Djokovic în timpul finalei de tenis. Cu ajutorul machiajului, Sharon Stone și-a ascuns perfect vânătaia de la ochi și a făcut senzație printre invitați purtând un costum elegant.

Totodată, Sharon Stone a fost prezentă la Jocurile Olimpice de la Paris și în tribune, la finala de tenis masculin câștigată de Novak Djokovic. Sârbul se numără printre sportivii favoriți ai celebrei actrițe.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton