; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sharon Stone a văzut moartea cu ochii

09 July 2012

Sharon Stonea declarat că a văzut moartea cu ochii în 2011, când a suferit un anevrism. Actriţa e sigură că a avut în faţă o “lumină albă”, dar şi mulţi dintre cei apropiaţi ei care îşi pierduseră viaţa.

Actriţa din “Basic Instinct” a declarat că n-a trăit niciodată vreun moment mai dificil sau mai inedit, scrie femalefirst.co.uk.

“A fost ca şi cum aş fi fost împuşcată în cap. Au crezut că mi s-a spart un vas de sânge şi că am murit din cauza hemoragiei. Au trecut nouă zile până să îmi revin”, a povestit Stone, care a mai spus că a avut nevoie de a o doua operaţie pentru ca doctorii să o salveze.

“Am văzut lumina albă pe care mulţi oameni pretind că au văzut-o. Chiar am văzut oameni pe care îi ştiam morţi, atât de aproape şi de real ca orice alt lucru de pe lumea asta”, a mai povestit Sharon Stone.

Actriţa de 54 de ani, care are o relaţie cu un model de 27 de ani, pe nume Martin Mica, a recunoscut că ar fi mutut să treacă în nefiinţă, dar a simţit că pur şi simplu nu era momentul în care trebuie să moară.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare