Homepage  / Vedete străine

Sharon Stone a recreat celebra scenă din „Basic Instinct”. Cum s-a fotografiat actrița la 66 de ani. Reacția fanilor

Sharon Stone a recreat celebra scenă din „Basic Instinct”. Cum s-a fotografiat actrița la 66 de ani. Reacția fanilor
11

de Cristina Țapu,

Sharon Stone i-a surprins pe cei aproape 4 milioane de urmăritori de pe Instagram. La 66 de ani, celebra actriță nu ezită să pozeze senzual în fața aparatului de fotografiat. Recent, actrița a recreat o scenă din renumitul film „Basic Instinct”.

Sharon Stone a recreat celebra scenă din „Basic Instinct”

În urmă cu 32 de ani, Sharon Stone filma scena memorabilă în care personajul său, Catherine Tramell, este interogat de poliție. Această scenă, în care actrița apare fără lenjerie intimă, a stârnit multe controverse la acea vreme, dar a rămas în istoria cinematografiei.

Actrița a recreat celebra scenă, însă de această dată a purtat doar lenjerie intimă. La 66 de ani, Sharon Stone s-a lăsat fotografiată în sutien și bikini de dantelă roz. Fanii au fost surprinși de curajul actriței și s-au grăbit să o complimenteze pentru forma fizică excepțională pe care o are.

sharonIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Arăți uimitor!”, „Te adorăm! Ai îmbătrânit atât de frumos!”, „Fără filtre, fără operații! Arăți minunat!”, „Ești atât de frumoasă acum!”, „Încă ești o femeie frumoasă. Dacă aș fi producător sau regizor ți-aș scrie scenariul pentru Basic Instinct 3”, au fost o parte dintre comentariile fanilor.

Sharon Stone a rememorat perioada filmărilor pentru „Basic Instinct” și alte thrillere erotice din anii ’90, care au reprezentat trambuline importante pentru ascensiunea ei în lumea filmului la Hollywood. Experiența realizării „Basic Instinct” a fost un proces „înspăimântător”, care a obligat-o să se autoanalizeze în moduri inedite.

„A trebuit să mă confrunt cu mine pe de-a-ntregul, iar asta a fost o călătorie înfricoșătoare. Dar odată ce o faci, ai mai multă încredere, pentru că a trebuit să cercetezi toate părțile din tine, unele pe care nu le-ai sondat niciodată adânc, părți înfricoșătoare, întunecate, îngrijorătoare. Dacă faci asta, capeți mai multă încredere, pentru că e ca și cum te-ai uita într-o oglindă întunecată”, a declarat Sharone Stone, conform Film Now.

Cu ce se ocupă Sharon Stone de când a pus actoria pe planul secund

Cu câteva luni în urmă, Sharon Stone a făcut public câștigul său pentru rolul din Basic Instinct”. Actrița a dezvăluit că a primit doar 500.000 de dolari, o sumă modestă în comparație cu remunerația colegului său, Michael Douglas. Acesta din urmă ar fi încasat impresionanta sumă de 14 milioane de dolari pentru rolul său în filmul de succes din 1992.

Sharon Stone s-a implicat în artă de ceva timp și are o pasiune profundă pentru pictură. În momentele de inspirație, celebra actriță de la Hollywood pictează tablouri abstracte.

Recent, pe contul său personal de Instagram, unde este extrem de activă, Sharon Stone a împărtășit o fotografie din atelierul ei de pictură. În imagine, ea apare cu spatele la cameră, purtând doar un bikini bleu, concentrată în timp ce finaliza unul dintre tablourile sale.

Sursă foto: Hepta – Profimedia – Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton