Homepage  / Vedete străine

Sharon Stone a pozat topless, la 66 de ani, pe coperta unei reviste celebre. Cum au reacționat fanii actriței

Sharon Stone a pozat topless, la 66 de ani, pe coperta unei reviste celebre. Cum au reacționat fanii actriței
15

de Cristina Țapu,

Sharon Stone a pozat fără sutien pentru cel mai recent număr al revistei Harper's Bazaar. Celebrul star american a renunțat la haine în cadrul unei ședințe foto neobișnuite realizată pentru ediția din Cehia a acestei reviste.

Sharon Stone a pozat topless la 66 de ani pe coperta revistei Harper’s Bazaar

Sharon Stone este o femeie frumoasă, cu o încredere de sine debordantă, iar acest lucru este demonstrat și de decizia curajoasă a artistei de a poza topless în cel mai recent număr al revistei Harper’s Bazaar, ediția cehă. „Am sintetizat în acest număr ce putem face pentru noi pentru a ne simți bine. Până la urmă, acesta este cel mai sexy lucru la o femeie”, se arată într-o postare pe contul de Instagram al Harper’s Bazaar Cehia, care a publicat trei coperți diferite cu Sharon, dintre care două în alb și negru.

„Ești un miracol, frumoasă și pe dinăuntru și pe dinafară”, i-a scris cineva. „Magnifică”, „Atât de frumoasă”, „Ce femeie frumoasă”, „Pur și simplu uimitoare”, au fost o parte dintre reacțiile fanilor care au văzut imaginile provocatoare cu celebra actriță de la Hollywood.

Pe contul său personal de Instagram, unde este extrem de activă, Sharon Stone (în vârstă de 66 de ani) a împărtășit recent o fotografie din atelierul ei de pictură. În imagine, ea apare cu spatele la cameră, purtând doar un bikini bleu, concentrată în timp ce finaliza unul dintre tablourile ei. Fanii au fost impresionați de vitalitatea actriței și s-au grăbit să o complimenteze.

Sharon Stone a fost marcată de rolul său din filmul „Basic Instinct”

Sharon Stone a rememorat perioada filmărilor pentru „Basic Instinct” și alte thrillere erotice din anii ’90, care au reprezentat trambuline importante pentru ascensiunea ei în lumea filmului la Hollywood. Experiența realizării „Basic Instinct” a fost un proces „înspăimântător”, care a obligat-o să se autoanalizeze în moduri inedite, conform propriilor spuse.

US actress Sharon Stone receives the ‘International Icon Award’ in Turkiye’s BodrumIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„A trebuit să mă confrunt cu mine pe de-a-ntregul, iar asta a fost o călătorie înfricoșătoare. Dar odată ce o faci, ai mai multă încredere, pentru că a trebuit să cercetezi toate părțile din tine, unele pe care nu le-ai sondat niciodată adânc, părți înfricoșătoare, întunecate, îngrijorătoare. Dacă faci asta, capeți mai multă încredere, pentru că e ca și cum te-ai uita într-o oglindă întunecată”, a declarat Sharon Stone.

Cu ceva vreme în urmă, Sharon Stone a făcut public câștigul său pentru rolul din Basic Instinct”. Actrița a dezvăluit că a primit doar 500.000 de dolari, o sumă modestă în comparație cu remunerația colegului său, Michael Douglas. Acesta din urmă ar fi încasat impresionanta sumă de 14 milioane de dolari pentru rolul său în filmul de succes din 1992.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton