; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sharon

Sharon Stone a făcut pe diva la filmările peliculei „Un ragazzo d’oro”

23 September 2014

sharonEchipa de producţie a peliculei „Un ragazzo doro'/„Golden Boy' a fost dezamăgită de colaborarea cu Sharon Stone (56 de ani), scrie „The Hollywood Reporter'.

 

Actriţa americană a avut pretenţii uriaşe la filmări şi le-a făcut o impresie foarte proastă tututor colaboratorilor.

 

Regizorul italian Pupi Avati a povestit publicaţiei amintite că şi-a dorit o vedetă pe afişul filmului şi a scris scenariul având-o pe Stone în minte. „A început un schimb de scrisori, una îndeajuns de complexă încât ai putea să scrii o carte, între agenţii ei şi avocaţii noştri. Negocierile au devenit ridicole, pline de detalii jenante, de parcă Italia ar fi o ţară din lumea a treia', spune regizorul.

Stone a fost cazată la un hotel de lux şi s-a bucurat nespus când, în prima zi de filmare, a fost înconjurată de peste 200 de paparazzi. Dar apoi a dispărut de pe platouri, s-a închis în maşină şi şi-a sunat agenţii americani: „Managerul ei (ne-a sunat şi ne-a spus) că nu va reveni pe platouri până când fotografii şi cameramanul nu dispar. Mi s-a părut absurd că a trebui să sune în State şi să se închidă în maşină, în loc să vorbească direct cu noi', a spus Avati.

Actriţa italiană Cristina Capotondi a povestit şi ea că nu va uita niciodată comportamentul actriţei, care a cumpărat haine extrem de scumpe pentru film folosind cardul de credit al echipei de producţie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare