; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sharon Case

Actrița Sharon Case, “tânără şi neliniştită” de 18 ani

07 September 2012

Tânăr şi neliniştit' se pregăteşte să-şi aniverseze în toamnă lunga sa existenţă: 10.000 de episoade. În multe dintre acestea a apărut şi actriţa Sharon Case, interpreta lui Sharon Newman, care a acordat un interviu exclusiv revistei „TV Satelit'.

Interpreta lui Sharon Newman, actriţa Sharon Case a debutat în serial în august 1994, pentru ce credea ea că o să fie o colaborare de „maximum şase luni', după cum declara într-un interviu în 2001. Au trecut 18 ani de atunci, iar frumoasa blondă de 41 de ani continuă să rămână unul dintre personajele de bază ale longevivei producţii CBS (39 de ani de existenţă are serialul), personaj care are multe suişuri şi coborâşuri de-a lungul numeroaselor ei mariaje (cu Nicholas Newman, Jack Abbot, Adam Newman, fiul lui Victor şi al lui Hope, şi, într-un final, chiar Victor).

De altfel, fanii serialului i-au reproşat scenaristului că a „distrus' personajului lui Sharon, transformând-o într-o femeie cu multe eşecuri sentimentale şi fără o carieră. În interviul exclusiv acordat „TV Satelit' de actriţă, acesta pare a fi şi marele ei regret: că personajul ei nu este o femeie de afaceri de succes.

Serialul „Tânăr şi neliniştit' este foarte urmărit în ţara noastră şi are mulţi fani. Tu ce ştii despre România?

Sharon Case: Sincer, nu ştiu foarte multe despre România, dar sunt foarte fericită să ştiu că există mulţi fani Y&R' acolo! Vreau să vă spun ceva foarte tare. Una dintre fetele care lucrează la departamentul garderobă este din România. Se numeşte Andrea, lucrăm de mulţi ani împreună pentru acest show şi o iubesc!

Ce alte proiecte mai ai în afară de serialul Tânăr şi neliniştit'?

Sharon Case: În prezent, nu am un alt proiect în afara serialului. Dar, când am timp liber mai filmez un documentar sau pentru un scurt metraj. Mă aştept ca anul viitor să am un nou proiect.

Ce ai în comun cu Sharon, personajul tău din „Tânăr şi neliniştit'?

Sharon Case: Suntem amândouă fete bune. Cred că avem, probabil, multe lucruri în comun. Doar că fanii trebuie să facă deosebire între personaj şi actriţa Sharon Case.

Este ceva ce ai dori să schimbi la personajul tău?

Sharon Case: Da, mi-ar plăcea să văd că Sharon are o carieră de succes. Nu cred că toată activitatea ei trebuie să se învârtă în jurul biroului şi pot spune că Sharon a avut multe poveşti de dragoste minunate. Cred că, uneori, este bine să se vadă că este o bună  femeie de afaceri!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare