Homepage  / Vedete străine

Shannen Doherty se bucură de vacanță, în timp ce luptă cu cancerul în fază terminală. Cum a fost surprinsă 

Shannen Doherty se bucură de vacanță, în timp ce luptă cu cancerul în fază terminală. Cum a fost surprinsă 
6

de Roxana Mirea,

Shannen Doherty, vedeta din „Beverly Hills, 90210” și „Charmed”, bolnavă de cancer în fază terminală, încearcă să se bucure în continuare de viață. Actrița și-a făcut timp să se relaxeze cu prietenii pe Coasta Amalfi. Iată cum a fost surprinsă.  

Shannen Doherty se bucură de o escapadă în Italia 

Shannen Doherty a plecat cu avionul pe Coasta Amalfi din Italia pentru o vacanță, în timp ce continuă să urmeze un tratament pentru cancer la sân în stadiul 4. Actrița, în vârstă de 52 de ani, a fost văzută în satul pescăresc Nerano, Italia, duminică, luând masa în aer liber cu prietenii la un restaurant. 

Vedeta din „Beverly Hills, 90210” a purtat un maiou negru și o fustă lungă, de culoarea cărămizii. Doherty le-a zâmbit însoțitorilor ei în timp ce avea o băutură într-o mână și telefonul în cealaltă, încununându-și look-ul cu o pălărie de paie supradimensionată. 

Actrița, care și-a făcut publice tratamentele și diagnosticele, a povestit recent că i-a fost extirpată o tumoare din cap după ce o tomografie computerizată a determinat că are metastaze cerebrale. Această afecțiune apare atunci când celulele canceroase se răspândesc de la locul de origine la creier, potrivit Clinicii Mayo, scrie People.  

Doherty a distribuit apoi pe Instagram un video cu ea, înainte de a fi operată pentru a i se îndepărta tumora. Ea a postat anterior un videoclip în timp ce era supusă la radioterapie. 

„Pe 12 ianuarie a avut loc prima rundă de radiații”, a explicat Doherty. „Teama mea este evidentă. Sunt extrem de claustrofobă și se întâmplau multe lucruri în viața mea.” 

Înainte de a fi supusă unei intervenții chirurgicale, Doherty a postat: „Este clar că încerc să fiu curajoasă, dar sunt pietrificată. Frica a fost copleșitoare pentru mine. Speriată de toate posibilele rezultate rele, îngrijorată de faptul că o părăsesc pe mama mea și de impactul pe care asta l-ar avea asupra ei. Îngrijorată că voi ieși din operație fără să mai fiu eu. Așa poate arăta cancerul.” 

Shannen Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015, dar a intrat în remisie în 2017. Cu toate acestea, în 2020, ea a anunțat că boala a revenit. În plus, actrița s-a despărțit recent de soțul Kurt Iswarienko, după 11 ani de căsnicie.  

Jennie Garth 40th Birthday & Launch Party for Jennie Garth: A Little Bit Country in LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton