Homepage  / Vedete străine

Shannen Doherty speră să mai trăiască măcar 5 ani, în timp ce luptă cu cancerul. „Nu vreau să mor”

Shannen Doherty speră să mai trăiască măcar 5 ani, în timp ce luptă cu cancerul. „Nu vreau să mor”
10

de Roxana Mirea,

Shannen Doherty nu este gata să piardă lupta cu cancerul și speră să mai reziste încă aproximativ 5 ani, în speranța că va fi descoeprit un tratament nou. Vedeta din „Beverly Hills, 90210” a anunțat că boala s-a extins și la nivelul oaselor și creierului. 

Shannen Doherty speră să mai reziste încă 5 ani 

Shannen Doherty speră că progresele viitoare în ceea ce privește tratamentul pentru cancer îi vor permite să trăiască o viață mai lungă. 

Întotdeauna vorbesc despre faptul că trebuie doar să mai stingem încă trei până la cinci ani, iar apoi va exista o terapie cu celule T sau va exista asta. Vor fi mult mai multe opțiuni care vor oferi încă cinci ani”, a spus vedeta în podcastul său „Let’s Be Clear”, potrivit Page Six.

Apoi, în acei cinci ani, există un alt grup de opțiuni și, în cele din urmă, va exista un tratament”, a adăugat ea. Invitatul lui Doherty, oncologul Dr. Lawrence Piro, a folosit o analogie cu cursele de cai pentru a descrie modul în care pacienții cu cancer pot folosi un tratament pentru a rezista pentru un alt tratament nou. 

„Întotdeauna spun că este important să te gândești la fiecare terapie ca la un cal, iar într-o cursă de cai, vrei să călărești fiecare cal atât timp cât se poate, iar apoi călărești următorul cal cât mai mult posibil… speri să reușești să faci câteva ture, după care urmează o nouă serie de cai pe care să îi călărești, pentru a face cursa mult mai lungă”, a spus el. 

După ce a lăudat analogia Dr. Piro, Doherty a spus: „Călăresc acei cai pentru a ajunge la un nou set de cai și încerc să fac ca cel pe care mă aflu acum să dureze cât mai mult timp posibil.” 

Shannen Doherty își dorește să aibă un nou iubit Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Shannen Doherty se luptă cu cancerul de ani de zile 

Vedeta din „Beverly Hills, 90210” a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la sân în 2015. Deși cancerul ei a intrat în remisie doi ani mai târziu, acesta a revenit în stadiul 4 în 2019. După ce a dezvăluit în 2019 că a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul 4, Shannen Doherty a anunțat, într-un interviu acordat revistei People, că boala s-a extins și la nivelul oaselor și creierului. Doherty, în vârstă de 52 de ani, a suferit o intervenție chirurgicală în ianuarie 2023 pentru îndepărtarea unei tumori pe creier. 

În ciuda tratamentelor serioase, Doherty și-a lansat podcastul la sfârșitul lunii noiembrie, în care discută subiecte relevante pentru afecțiunea sa, cu episoade noi lansate în fiecare săptămână. 

„Nu vreau să mor”, a declarat ea pentru People într-un interviu publicat în urma lansării podcastului său. „Nu am terminat de trăit, nu am terminat de iubit, nu am terminat de creat, nu am terminat să schimb lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat”, a adăugat ea. 

În continuare, Doherty – care a cerut divorțul de Kurt Iswarienko în 2023 – a subliniat că cancerul nu a împiedicat-o să se simtă recunoscătoare. 

„Mă rog. Mă trezesc și mă culc mulțumindu-i lui Dumnezeu, mă rog pentru lucrurile care contează pentru mine, fără să cer prea mult. Mă conectează la o putere superioară și la spiritualitate. Credința mea este mantra mea.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton