Homepage  / Vedete străine

Shannen Doherty se pregătește pentru momentul în care nu va mai fi în viață. Ce gest a făcut pentru a o ajuta pe mama ei

Shannen Doherty se pregătește pentru momentul în care nu va mai fi în viață. Ce gest a făcut pentru a o ajuta pe mama ei
9

de Roxana Mirea,

Shannen Doherty, care suferă de cancer, se pregătește pentru momentul în care va înceta din viață. Actrița spune că vrea să facă totul mult mai ușor pentru mama ei, care va suferi enorm de mult în cazul în care ea ar pierde lupta cu boala.

Shannen Doherty se pregătește pentru ziua în care va muri 

Shannen Doherty, actrița din „Beverly Hills, 90210” – care suferă de cancer la sân în stadiul 4 – a vorbit despre curățarea depozitelor și a caselor sale pentru a face o „tranziție mai ușoară” pentru mama ei, Rosa, atunci când ea va muri, potrivit Page Six.

Prioritatea mea în acest moment este mama mea”, a declarat actrița în timpul episodului de luni al podcastului său „Let’s Be Clear”. „Știu că va fi greu pentru ea dacă voi deceda înaintea ei. Pentru că va fi atât de greu pentru ea, vreau ca alte lucruri să fie mult mai ușoare. Nu vreau ca ea să aibă o grămadă de lucruri cu care să se confrunte. Nu vreau ca ea să aibă patru depozite pline cu mobilă.” 

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, a explicat că a început să facă curățenie printre bunurile sale pentru a dona sau a vinde antichități și alte obiecte pe care le-a colecționat de-a lungul anilor „în cazul în care” i s-ar întâmplat ceva.   

Actrița a mers în casa ei din Tennessee pentru a-și împacheta bunurile, după ce a decis să renunțe la visul ei de a locui pe proprietate și de a crește cai. 

„Eram în Tennessee și împachetam lucrurile de acolo”, a continuat ea. „A fost foarte greu și foarte emoționant pentru că, într-o anumită măsură – am simțit că renunțam la acest vis de a construi această proprietate și de a pune o casă pentru mine și o casă pentru mama mea și apoi de a extinde hambarul.” 

Shannen Doherty, noi dezvăluiri dureroase cancerul s-a răspânditIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Shannen Doherty a renunțat la un vis important pentru ea 

Doherty a adăugat că plănuia să construiască un sanctuar pentru caii care au fost „abandonați de proprietarii lor pentru că sunt prea bătrâni” sau „accidentați”.  

Acesta a fost unul dintre visurile mele”, a spus ea în timp ce lăcrima.  

Îmi făceam bagajele și am început să plâng… Simțeam că renunț la un vis și ce a însemnat asta pentru mine? Însemna că renunțam la viață? Și mama mea era acolo și a spus: „Nu scăpa de locul ăsta, e bine. Nu trebuie să o faci și poți continua’. Eu am spus: „Da, absolut că pot”” 

O săptămână mai târziu, Doherty s-a întors în casă pentru a-și împacheta toate lucrurile pentru a le aduce înapoi în California. Actrița a explicat că a avut o revelație în timp ce se afla acolo, dându-și seama că visul ei era o „idee stupidă” având în vedere cât de mult ar fi costat-o renovarea proprietății. 

Actrița a explicat că renunțarea la proprietate și la alte bunuri ajută „să lase în urmă o tranziție mai curată și mai ușoară” pentru familia ei. De-a lungul acestui proces, Doherty a învățat că bunurile ei nu îi aduc atât de multă bucurie pe cât îi aduc amintirile cu mama ei și cu cei dragi.  

Îmi permite să fac mai multe călătorii, pentru că fac bani, o vând”, a continuat ea. „Apoi am ocazia să construiesc diferite amintiri și construiesc amintiri cu oamenii pe care îi iubesc. Pot să o duc pe mama în vacanțe.” 

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton