Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shannen Doherty nu abandonează lupta, deși cancerul a metastazat și la oase. Are agenda mai plină ca oricând: „Nu mi-e frică de moarte”

Shannen Doherty nu abandonează lupta, deși cancerul a metastazat și la oase. Are agenda mai plină ca oricând: „Nu mi-e frică de moarte”
8

de Cristina Țapu,

Shannen Doherty, în vârstă de 52 de ani, continuă să fie un exemplu de curaj și determinare. În ciuda faptului că se confruntă cu o boală nemiloasă și că zilele îi sunt numărate, actrița nu renunță la angajamentele pe care le are și afișează o atitudine pozitivă.

Shannen Doherty are agenda plină, deși cancerul a metastazat la creier și oase

Shannen Doherty se confruntă cu cancerul, aflat deja în fază terminală, însă agenda ei este mai plină ca oricând, susțin apropiații artistei. Apariții TV, interviuri, muncă asiudă pentru promovarea noului său podcast, Shannen Doherty nu are timp pentru a se gândi la boala care face ravagii în organismul său și care îi pune în pericol întreaga existență.

După ce a dezvăluit în 2019 că a fost diagnosticată cu cancer la sân în stadiul 4, Shannen Doherty a anunțat recent, într-un interviu acordat revistei People, că boala s-a extins și la nivelul oaselor. Această știre tulburătoare vine la doar câteva luni după ce actrița le-a comunicat fanilor că boala s-a răspândit și la nivelul creierului. Cu toate acestea, Shannen nu se teme de moarte și este determinată să profite din plin de fiecare zi pe care o mai are de trăit.

„Nu mi-e frică de moarte pentru că știu unde merg, oamenii pe care o să-i văd….Nu vreau să mor. Asta-i diferența. Nu mi-e teamă de moarte, doar că nu vreau să mor… niciodatăPentru că nu am terminat cu viața. Nu am terminat de iubit. Nu am terminat de creat. Nu am terminat cu speranța de a schimba lucrurile în bine. Pur și simplu nu am terminat încă”, a mărturisit actrița din „BH 90210”, în cadrul interviului acordat revistei People.

Shannen Doherty, noi dezvăluiri dureroase cancerul s-a răspânditIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Shannen a fost diagnosticată cu cancer în anul 2015

Doherty, care a dezvăluit public teribilul diagnostic și-a menținut fanii la curent cu evoluția bolii sale. Ea a primit prima dată diagnosticul de cancer în 2015. După doi ani, boala a intrat în remisie. În februarie 2020, actrița a transmis cu regret că maladia a recidivat în 2019 și a fost clasificată ca fiind în stadiul 4, cel mai grav dintre toate.

Doherty a fost extrem de transparentă cu privire la evoluția bolii sale, împărtășind detalii intime pe rețelele sociale și în interviuri. Ea a oferit o privire în profunzime asupra provocărilor fizice și emoționale cu care se confruntă în această bătălie împotriva unei afecțiuni atât de înspăimântătoare.

În timpul acestei călătorii dificile, Shannen a devenit un model de curaj și putere pentru cei care se confruntă cu boli grave. Ea a vorbit deschis despre importanța sprijinului familiei în fața unei astfel de provocări majore.

Shannen Doherty a câștigat simpatia telespectatorilor în rolul Brendei Walsh

Actrița, născută în Memphis, Tennessee, pe 12 aprilie 1971, și-a început cariera în domeniul divertismentului la o vârstă fragedă și treptat a devenit o prezență consacrată pe micul ecran, câștigând simpatia telespectatorilor.

Rolul ei celebru din serialul Beverly Hills, 90210″ a transformat-o într-o vedetă internațională și a ajutat-o să devină una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale generației sale. Interpretarea sa fermecătoare a personajului Brenda Walsh a captivat milioane de telespectatori și a adus-o în centrul atenției industriei de divertisment.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton