Homepage  / Vedete străine

Shannen Doherty, noi dezvăluiri dureroase: cancerul s-a răspândit! Cât mai are de trăit. „Evident că mi-e frică!”

Shannen Doherty, noi dezvăluiri dureroase: cancerul s-a răspândit! Cât mai are de trăit. „Evident că mi-e frică!”
7

de Andra Stana,

Shannen Doherty, vedeta din „Beverly Hills, 90210” și „Charmed”, bolnavă de cancer în fază terminală, a dezvăluit că boala cumplită s-a răspândit. Cât mai are de trăit celebra actriță.

Shannen Doherty a dezvăluit că o analiză CT făcută în luna ianuarie a arătat că boala de care suferă, cancerul de sân în fază terminală pentru care primește tratament de mai mulți ani, s-a răspândit la creier. Potrivit Daily Mail, în urma acestui nou diagnostic, actrița ar mai avea de trăit mai puțin de cinci ani.

Într-o postare emoționantă pe Instagram, Doherty a distribuit un videoclip în care se află la radioterapie. În descriere, actrița a explicat că o analiză CT efectuată la începutul lunii ianuarie a dezvăluit metastaze în creierul ei.

Actrița în vârstă de 52 de ani, cunoscută pentru rolurile sale din seriale de televiziune, inclusiv Charmed și Beverly Hills, 90210, a scris în descrierea postării: „Evident că mi-e frică. Sunt extrem de claustrofobică și se întâmplau multe lucruri în viața mea. Dar această frică… Tulburarea… momentul în care s-a întâmplat totul… Așa poate arăta cancerul”.

Shannen Doherty, noi dezvăluiri dureroase cancerul s-a răspânditIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Anunțul lui Doherty a stârnit un val de mesaje de susținere. Atât colegii de breaslă, cât și fanii i-au transmis actriței cuvinte de încurajare, scrie The Guardian.

„Sunt multe de îndurat”, a scris actrița și prietena Selma Blair, care suferă ea însăși de o boală cumplită, scleroza multiplă. „Îmi doresc să își găsești pacea în aceste momente de teroare. Să știi că te iubim”.

„Mi-e dor de tine, prietena mea de neînlocuit”, a spus Kevin Smith, regizorul filmului „Mallrats” (1995), în care Shannen a avut un rol. „Ai fost o luptătoare neînfricată, toată viața ta, așa că este de înțeles să fii puțin speriată din când în când. Dar când acele momente trec, lasă adevăratul spirit Doherty să preia din nou controlul. Te iubesc foarte mult”.

„Ești o luptătoare”, a scris, la rândul ei, actrița Sarah Michelle Gellar, actrița din „Buffy”.

Shannen Doherty a aflat că are cancer în 2015

Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer la sân în 2015. A suferit o mastectomie și a urmat tratamente de chimioterapie și radiații. Doi ani mai târziu, ea a anunțat că se află în remisie. Apoi, în 2020, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de sân în fază terminală.

„Este o pastilă cam amară de înghițit”, declara Shanne în 2020. „Cu siguranță am zile în care mă întreb: ‘De ce eu?’. Și apoi mă gândesc: ‘Ei bine, de ce nu eu? Cine altcineva? Cine altcineva în afară de mine merită asta? Nimeni dintre noi nu o face’”.

Actrița a menționat că a încercat să păstreze secretul celui de-al doilea diagnostic în timp ce filma rebootul la „90210”. „Și oamenii cu stadiul patru pot lucra. Ca și cum, știți, viața noastră nu se termină în momentul în care primim acel diagnostic. Încă mai avem de trăit”, a explicat atunci actrița.

Doherty și-a documentat diferitele diagnostice și tratamente pe rețelele de socializare pentru a sensibiliza opinia publică, inclusiv o fotografie în care apare fără păr, de la tratamente. „Sper să îi încurajez pe oamenii să meargă la doctor, la consulații, să treacă peste frică și să înfrunte orice ar putea întâmpina“, a scris ea.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton