Homepage  / Vedete străine

Shannen Doherty, noi detalii despre lupta ei cu cancerul. Dezvăluirile triste ale actriței din „Beverly Hills 90210”

Shannen Doherty, noi detalii despre lupta ei cu cancerul. Dezvăluirile triste ale actriței din „Beverly Hills 90210”

de Vasilica Rogozanu,

Actrița Shannen Doherty duce o luptă grea cu cancerul în fiecare zi. Actrița de 52 de ani, celebră pentru rolul Brendei din serialul „Beverly Hills 90210”, a povestit recent că plânge constant din cauza bolii pe care o poartă.

Zilele trecute, a avut loc în Florida o reuniune a vedetelor care au jucat în producții celebre în anii ʼ90, iar printre ele s-a aflat și Shannen Doherty. Alături de alți colegi celebri din serialul „Beverly Hills 90210”, precum Tori Spelling, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green și Gabrielle Carteris, Shannen a urcat pe scenă ca să stea de vorbă cu fanii.

Shannen Doherty

Boala o face să plângă constant

Aplaudată la scenă deschisă, Shannen Doherty le-a mulțumit fanilor, printre lacrimi, spunând cu amărăciune: „Voi știți cât de mult îmi place mie să plâng, în mod regulat. Așadar, mulțumesc!”, scrie Female First.

Ovaționată minute în șir, actrița, care a interpretat-o pe Brenda Walsh în „Beverly Hills, 90210” (1990-1994), a reamintit că se luptă zilnic pentru viața sa de când a fost diagnosticată cu cancer mamar, în 2015.

Serialul „Beverly Hills 90210” a fost un succes major al anilor 90

„Trebuie să lupt pentru viața mea și să fac față acestei lupte în fiecare zi. Cred că mă descurc grozav”, a declarat actrița.

Actrița nu are de gând să renunțe la luptă în înfruntarea sa zilnică cu cancerul. „Nu vreau să mă comport ca și cum mor, pentru că lupt ca să rămân în viață”, a declarat vedeta. Ea a fost diagnosticată în 2020 cu cancer la sân în stadiu 4, considerat terminal.

În iunie, Shannen Doherty dezvăluia că are metastaze pe creier, iar la întâlnirea din Florida a povestit și că s-a operat pe creier, pentru înlăturarea acestora, și că face radioterapie.

„Cealaltă profesie a mea este să mă logodesc, să mă căsătoresc și să divorțez

Actrița a găsit resurse să facă și declarații ironice despre recentul ei divorț. „Cealaltă profesie a mea este să mă logodesc, să mă căsătoresc și să divorțez, iar asta o fac foarte bine”, a glumit ea.

Shannen Doherty și cel de-al treilea ei soț

În aprilie, Doherty s-a despărțit de fotograful Kurt Iswarienko (49 de ani) după 11 ani de căsătorie. „Divorțul e ultimul lucru pe care și-l dorea Shannen. Din păcate, simte că nu a avut de ales”, a declarat impresarul actriței, citat de presa americană.

Doherty a mai fost măritată de două ori înainte, de fiecare dată căsătoriile durând câte un an.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton