Homepage  / Vedete străine

Shannen Doherty a semnat actele de divorț cu o zi înainte să moară. Era pe punctul de a se separa oficial de Kurt Iswarienko

Shannen Doherty a semnat actele de divorț cu o zi înainte să moară. Era pe punctul de a se separa oficial de Kurt Iswarienko
8

de Roxana Mirea,

Shannen Doherty era pe punctul de a divorța oficial de fostul ei partener, Kurt Iswarienko, cu doar o zi înainte de moartea sa devastatoare. Regretata actriță semnase actele de divorț, urmând ca acestea să fie semnate și de Kurt. Iată toate detaliile. 

Shannen Doherty, aproape de a divorța de Kurt Iswarienko 

Shannen Doherty era aproape de sfârșitul divorțului său controversat de Kurt Iswarienko, cu doar o zi înainte de moartea sa devastatoareLuni, ET a obținut documente judiciare care arată că actrița din „Charmed” – care a decedat sâmbătă la vârsta de 53 de ani, după o lungă luptă cu cancerul – a semnat actele pentru o „dizolvare implicită sau necontestată” a căsătoriei sale cu fotograful, pe 12 iulie. Iswarienko a semnat și el actele pe 13 iulie, în aceeași zi în care Doherty a murit.   

Părțile au încheiat un acord scris privind bunurile lor și drepturile lor de căsătorie sau parteneriat domestic, inclusiv pensia alimentară, al cărui original este sau a fost prezentat instanței”, se arată în documentele instanței.   

Cei doi s-au căsătorit în octombrie 2011 și s-au despărțit în ianuarie 2023, Doherty solicitând divorțul în luna aprilie a aceluiași an. La acea vreme, reprezentantul actriței, Leslie Sloane, a declarat pentru ET că divorțul a fost „ultimul lucru pe care Shannen și l-a dorit”, dar că „a simțit că nu i-a mai rămas altă opțiune”.  

Documentele mai precizează că cei doi – care au început relația în 2008 – au convenit asupra separării bunurilor și activelor lor și că au cerut instanței să pună capăt cererilor de pensie alimentară. Subiectul pensiei de întreținere a fost unul extrem de disputat în cadrul separării legale a cuplului.    

Jennie Garth 40th Birthday & Launch Party for Jennie Garth: A Little Bit Country in LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Shannen Doherty dorea ca fostul soț să îi plătească pensie alimentară 

Într-o cerere anterioară, Doherty a solicitat instanței să îl oblige pe Iswarienko să plătească 15 434 de dolari pe lună cu titlu de pensie alimentară, retroactiv de la 1 iunie. De asemenea, ea a solicitat instanței să îi ordone acestuia să contribuie cu 9 100 de dolari pentru onorariile de avocat și alte costuri. Ea a susținut că, din cauza unei scăderi semnificative a cecurilor reziduale pentru „Charmed” și a cheltuielilor sale medicale, avea nevoie de pensie alimentară pentru a se descurca.    

În timp ce eu am fost în imposibilitatea de a lucra, suportând cheltuieli medicale exorbitante neacoperite de asigurare pentru a urma tratamente experimentale în speranța de a-mi prelungi viața, Kurt a folosit avionul, cheltuind mii de dolari la spa-uri, magazine de bijuterii, Gucci și pe zboruri pentru „agentul” său, susținând în același timp că nu are fonduri suficiente cu care să mă întrețină”, a declarat Doherty.  

În dosarul său de 305 pagini de la începutul acestui an, ea a declarat, de asemenea, că este de părere că soțului ei înstrăinat i se „permite să prelungească divorțul nostru în speranța că voi muri înainte ca el să fie obligat să îmi plătească [pensia alimentară]”.  

Pe măsură ce divorțul cuplului se desfășura, Doherty a declarat la un moment dat în podcastul său, „Let’s Be Clear With Shannen Doherty”, că ea credea că Iswarienko i-a fost infidel înainte de operația pe creier din ianuarie 2023 pentru îndepărtarea unei tumori. Iswarienko și reprezentanții săi au negat afirmația.    

Shannen Doherty a murit la 53 de ani 

În iunie, vedeta din „Beverly Hills, 90210” a dezvăluit că va fi din nou supusă chimioterapiei pentru cancer, după mai multe confruntări anterioare cu această boală. Doherty a fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer în 2015 și a petrecut patru ani în remisie înainte de a reveni în stadiul 4 în 2020.  

Duminică, Sloane a confirmat că Doherty a murit după o luptă lungă și curajoasă cu cancerul. 

Cu inima grea, confirm decesul actriței Shannen Doherty”, a declarat  publicistul actriței, Leslie Sloane. „Sâmbătă, 13 iulie, ea a pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala. Fiica, sora, mătușa și prietena devotată a fost înconjurată de cei dragi, precum și de câinele ei, Bowie. Familia cere intimitate în acest moment pentru a putea plânge în pace.”  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton