; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shania Twain se chinuie să mai facă un copil

08 April 2011

Shania-Twain-se-chinuie-sa-mai-faca-un-copilCântăreaţa canadiană Shania Twain (45 de ani) îşi doreşte neapărat un copil cu noul ei soţ, Frederic Thiebaud, un om de afaceri elveţian, cu care este căsătorită chiar din prima zi a acestui an, scrie revista „Star'.

Cei doi se chinuie să facă un copil şi au apelat la acupunctură, meditaţie, diferite vitamine şi medicamente care măresc fertilitatea. „Shania ştie că e greu să mai rămâi însărcinată la vârsta ei. Dar chiar a sperat că nu se va lovi de infertilitate. Este foarte frustrant, a plâns nu doar o dată. Frederic încearcă să o facă să se gândească şi la alte opţiuni: o mamă-surogat sau adopţia', a explicat o sursă pentru publicaţia amintită.

Shania mai are un fiu, Eja (10 ani), cu primul ei soţ, producătorul musical Robert John „Mutt' Lange, de care a divorţat în 2010. Cei doi s-au despărţit, însă, cu doi ani înainte, când acesta a început o relaţie cu prietena cântăreţei, Marie-Anne Thiebaud, al cărei fost soţ este chiar Frederic Thiebaud.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare