; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shania Twain s-a căsătorit în prima zi a lui 2011

03 January 2011

Shania Twain a decis să înceapă noul an cu o nuntă şi s-a căsătorit cu omul de afaceri Frédéric Thiébaud pe 1 ianuarie. La ceremonia organizată în Puerto Rico au participat doar 40 de persoane din cercul de apropiaţi al cuplului.

.

După ce a anunţat, în luna decembrie, că s-a logodit cu elveţianul Frédéric Thiébaud, cântăreaţa Shania Twain a păşit la altar în prima zi a noului an.

„S-au căsătorit la asfinţit în Rincon, Puerto Rico, în faţa a 40 de rude şi prieteni apropiaţi', a declarat Jason Owen, managerul cântăreţei, pentru people.com.

.

Divorţ cu final fericit

Shania Twain şi Frédéric Thiébaud s-au cunoscut în 2008, după ce partenerii lor de atunci (producătorul muzical Robert Lange şi, respectiv, Marie-Anne Thiebaud – cea mai bună prietenă a cântăreţei) s-au implicat într-o relaţie extraconjugală.

Cuplul a anunţat logodna în decembrie 2010, când Shania Twain a scris despre schimbările din viaţa privată pe site-ul ei personal, shaniatwain.com:

„În ultimii doi ani şi jumătate, m-am acomodat din nou la viaţa de după despărţire şi divorţ. Am fost nevoită să învăţ de la alţii mai des decât eram obişnuită. Aceste persoane au fost nişte daruri şi mă consider norocoasă să am atâţia oameni frumoşi – prieteni, rude şi fani – care mă susţin şi pe care îi preţuiesc tot mai mult pe zi ce trece'.

„Vorbind de dragoste', a continuat cântăreaţa, „sunt încântată să vă împărtăşesc câteva veşti foarte personale; M-am îndrăgostit! Frédéric Thiébaud a fost un adevărat dar pentru mine, un prieten compătimitor şi înţelegător de-a lungul timpului, iar din această prietenie preţioasă a înflorit o iubire incredibilă'.

Shania Twain are un fiu de nouă ani, Eja, împreună cu fostul soţ.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare