; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakirei îi merge de minune pe toate planurile!

21 November 2012

Cântăreaţa de origine columbiană (care a concertat la Bucureşti în mai 2011) traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei. Însărcinată în şase luni cu un băieţel, Shakira nu a renunţat la concerte şi este foarte energică.

Mai mult, ea se bucură de sprijinul şi afecţiunea iubitului ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, cei doi fiind văzuţi mai mereu la plimbare prin Barcelona.

În ceea ce priveşte cariera, interpreta hitului Iam Addicted to You' a obţinut zilele trecute trofeul pentru cea mai bună artistă latino a anului la gala American Music Awards'. Ea i-a învins, astfel, pe Don Omar şi Pitbull, nominalizaţi la aceeaşi categorie.

Nu doar muzica i-a adus împliniri Shakirei în ultima perioadă. Peste 4.000 de copii columbieni foarte săraci au fost înscrişi, până în prezent, în cadrul instituţiilor de învăţământ înfiinţate de fundaţia sa Pies Decalzos' (Picioare desculţe').

Artista în vârstă de 35 de ani nu se opreşte însă aici. Până la sfârşitul lui 2013, ea va mai construi o şcoală, în care vor putea învăţa încă 1.500 de copii fără posibilităţi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare