; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira și Gerard Pique se iubesc ca-n prima zi

04 January 2012

Shakira și iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Pique, sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Ei au intrat în 2012 împreună, într-una din stațiunile însorite din Miami, alături de familia cântăreței, conform peopleenespanol.com.

Se pare că cei doi au decis să pună capăt discuțiilor dintre ei și au reînceput să facă drumuri cu avionul pentru a petrece timpul împreună.

Recent, Shakira s-a dus până în Japonia, numai ca să stea alături de iubitul ei, iar de Sărbători, Pique a fost cel care a ales să o urmeze pe Shakira la Miami, unde a avut loc și petrecerea „soacrei' fotbalistului.

Shakira și Pique s-au plimbat fără să se ascundă prin Miami, și au putut fi văzuți împreună chiar și la un meci de baschet care a avut loc pe una din arenele din oraș.

Zvonurile cum că Shakira și Pique s-ar fi despărțit au apărut în toamna anului trecut, după ce fotbalistul a lipsit de la decernarea Premiilor Grammy Latino, unde cântăreața a fost numită „Personalitatea anului'. Tot atunci, în timpul discursului de mulțumire, Shakira a uitat să îl treacă la „mulțumiri' și pe „soarele ei' (așa cum îi plăcea să îi vorbească iubitului ei pe Twitter).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare