; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira şi Piqué merg până la urmă la nunta lui Messi

Shakira şi Piqué merg până la urmă la nunta lui Messi

30 June 2017

Zvonurile apărute în ultima perioadă, conform cărora cântăreaţa columbiană nu s-ar înţelege cu viitoarea doamnă Messi s-au dovedit a fi false. Conform peopleenespanol.com, Shakira şi iubitul ei, fotbalistul spaniol Gerard Piqué, vor participa astăzi, 30 iunie, la nunta lui Lionel Messi cu Antonella Roccuzzo, care are loc în Rosario, Argentina.

Gurile rele au spus că Shakira (40 de ani) nu ar fi fost dorită la nuntă din cauza faptului că mireasa este prietenă cu fosta iubită a lui Gerard Piqué (30 de ani), Nuria Tomas.

În cele din urmă, prietenia care durează de ani buni dintre Piqué şi Messi a învins eventualele neînţelegeri între doamne. Shakira şi Gerard nu intenţionează să petreacă mult timp în Argentina, ei plecând imediat după marele eveniment. Artista este foarte ocupată în prezent să promoveze cel mai recent album al ei, „El Dorado'. De altfel, ea va şi pleca în turneul „El Dorado' prin Europa şi America începând cu 8 noiembrie 2017.

Printre cei 250 de invitaţi de la nunta lui Messi se mai numără şi alţi fotbalişti celebri, precum Luis Suárez, Neymar, Cesc Fábregas, Ronaldinho, Deco şi Sylvinho.

Lionel Messi (care a împlinit 30 de ani pe 24 iunie) şi Antonella Roccuzzo, de 29 de ani, ambii originari din Rosario, sunt împreună de 9 ani şi au doi băieţi, pe Thiago, de 5 ani, şi Mateo, de 2.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare