; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira si Maluma

Shakira şi Maluma, mai sexy ca niciodată în cel mai recent videoclip al lor

30 July 2018

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii celor doi artişti columbieni. Shakira (41 de ani) şi Maluma (24 de ani) au lansat videoclipul atât de aşteptat la piesa Clandestino', pe care au lansat-o vara aceasta. Maluma, care a concertat la Bucureşti pe 30 iunie, şi Shakira, care ne-a încântat cu prestaţiile ei, în trecut, la Bucureşti şi la Cluj, sunt la a doua lor colaborare, după ce au cucerit topurile muzicale din întreaga lume cu hitul Deja vu'.

Maluma a fost de curând în vacanţă alături de iubita lui, modelul Natalia Barulich, la Miami. Cântăreţul îşi continuă turneul internaţional Fame' (în cadrul căruia a fost inclusă şi România), iar printre picături a filmat şi un videoclip la o piesă pe care o va promova în perioada următoare, Mala Mia'.

La rândul ei, Shakira se află în turneul El Dorado', în luna august ea susţinând concerte în Statele Unite. Pe lângă problemele de sănătate la corzile vocale, cântăreaţa şi-a rezolvat şi problemele din relaţia cu fotbalistul spaniol Gerard Piqué, tatăl celor doi băieţi ai ei.

 

Vedeţi aici videoclipul Clandestino', care, la câteva zile de la lansare, a adunat pe You Tube peste 11,5 milioane de vizualizări.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare