; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira si gerard pique

Shakira şi Gerard Piqué spulberă zvonurile despărţirii

11 October 2017

De câteva săptămâni, artista columbiană şi partenerul ei de viaţă, fotbalistul spaniol Gerard Piqué, sunt preferaţii publicaţiilor şi site-urilor tabloide din întreaga lume, care tot susţin că cei doi s-ar fi despărţit. Preocupaţi probabil cu multe alte lucruri (el a avut antrenamente, ea s-a pregătit intens pentru turneul în care urmează să plece, „El Dorado World Tour'), cei doi nu au comentat zvonurile apărute.

Până de curând, însă, când ambii au făcut un pas către infirmarea rupturii, unde altfel decât pe Instagram. „O mică pauză pentru a fredona un cântec de dragoste', a fost mesajul Shakirei, iar Gerard l-a preluat pe contul său adăugându-i emoticoane de iubire. Mai mult, la câteva zile, fotbalistul a postat un filmuleţ în care a arătat că se afla alături de iubita sa, Shakira, în sala de repetiţii.

Mai mult, reprezentantul Shakirei din Columbia a declarat, în exclusivitate, pentru revista „Hola': „Relaţia dintre Shakira şi Piqué e la fel de puternică. Totul este la fel ca înainte, nimic nu s-a schimbat. Ultimele materiale apărute în presă sunt doar zvonuri nefondate ale unor oameni care vor să îi facă rău lui Gerard'.

Cântăreaţa columbiană Shakira (40 de ani) şi fotbalistul spaniol Gerard Piqué (30 de ani) sunt împreună de şapte ani şi au doi copii (Milan, 4 ani, și Sasha, 2 ani).

Turneul Shakirei, care promovează ultimul ei album, „El Dorado', va începe pe 8 noiembrie în Germania şi se va termina pe 10 februarie anul viitor în Las Vegas

 

Se acabó el chisme ahí está @3gerardpique apoyando a @shakira en sus ensayos ❤️

A post shared by ElGordoyLaFlaca (@elgordoylaflaca) on

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare