Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shakira și Gerard Pique, un nou război la orizont după un scurt armistițiu. „Trec printr-o perioadă foarte tensionată”

Shakira și Gerard Pique, un nou război la orizont după un scurt armistițiu. „Trec printr-o perioadă foarte tensionată”
6

de Redactia Tvmania

Shakira și Gerard Pique ar fi reluat „războiul”. La mai puțin de o lună de când surse apropiate fostului cuplu să afirme că se află în termeni mai buni, o jurnalistă susține că în curând vor apărea mai multe conflicte.

Deși relația dintre Shakira și Gerard Pique părea că intrase într-o perioadă de liniște, fostul cuplu ar putea să se confrunte din nou mai curând decât am putea crede.

Potrivit jurnalistei spaniole Lorena Vázquez, una dintre prezentatoarele podcastului „Mamarazzis” al publicației „El Periódico de Catalunya”, Shakira și Pique se află într-un moment de incertitudine, deoarece nu ajung la un acord într-o chestiune importantă.

Ce se întâmplă între Shakira și Gerard Pique

„[Ei] în acest moment trec printr-o perioadă foarte tensionată și poate că în câteva săptămâni vom putea oferi anumite informații în acest sens”, a declarat ea în timpul unei intervenții în cadul emisiunii de televiziune spaniolă „Y ahora Sonsoles”.

Fără a oferi mai multe detalii, Vásquez a precizat că există ceva specific care provoacă această tensiune între Shakira și Gerard Pique.

„Tensiunea dintre ei nu s-a încheiat niciodată, cred că de la despărțire, dar acum este un punct complicat pentru că nu se pot pune de acord într-o serie de aspecte importante pentru ambii”, a specificat ea.

Shakira și Gerard Pique s-au împăcatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Shakira și Pique își continuă planurile

În același timp, cei doi își continuă viața separat. Gerard Pique continuă să-și arate afecțiunea față de partenera sa Clara Chía, iar Shakira se bucură de viața sa. Artista ar fi singură, cu toate că zvonurile cu privire la o posibilă relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton nu încetează să apară.

La începutul lunii august, o sursă apropiată fostului cuplu a declarat că au căzut la pace pentru a ajunge la un acord de dragul copiilor lor, Milán și Sasha.

„Ei respectă cu strictețe acordul de separare, nu mai există discuții sau probleme”, a indicat o sursă anonimă apropiată colombianei pentru site-ul spaniol Vanitatis El Confidencial. „Așa stau lucrurile, nu există niciun fel de problemă”, a adăugat o altă persoană apropiată fostului fotbalist.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton