; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Andrei Aradits și Andreea Bălan, duet la „Te cunosc…”

15 September 2012

„Te cunosc de undeva!' revine din 15 septembrie cu un nou sezon! Invitaţi de top, machiaje spectaculoase şi costume senzaţionale sunt doar o parte dintre ingredientele show-ului de la Antena 1. Shakira şi Alejandro Sanz sunt invitaţi speciali în prima galã a show-ului. Vezi prin ce „chinuri' au trecut la machiaj cei doi!

Lora, Crbl, Maria Buză, Jorge, Lavinia, Adrian Enache, Claudia şi Marian de la Haiducii vor trece în această toamnă prin transformări incredibile, sub privirile milioanelor de telespectatori, dar mai ales ale celor patru juraţi: Ozana Barabancea, Aurelian Temişan, Andreea Bălan şi Andrei Aradits.

În prima galã a show-ului, un cuplu de senzaţie vine în platoul „Te cunosc  de undeva!. Shakira şi Alejandro Sanz fac furori cu piesa „La tortura', în interpretarea a doi dintre membrii juriului. Dacã Andrei Aradits a scãpat mai ieftin la machiaj de aceastã datã, pentru Andreea Bãlan lucrurile nu au fost la fel de uşoare – a fost nevoitã sã suporte un ulei special de machiaj, pe tot corpul. Cel mai tare artista s-a temut ca „negreala' sã nu-i strice pãrul!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare