; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira şi-a dezamăgit fanii elveţieni

16 June 2011

Cântăreaţa columbiană, care se află în turneul The Sun Comes Out', a susţinut recent un concert în Elveţia, la Zürich, descris de presa locală drept o mare dezamăgire'.

Conform quien.com, Shakira a întârziat o oră şi jumătate şi a făcut playback la câteva piese. Mai mult, ea a plecat de pe scenă fără să-şi ia la revedere lăsându-şi fanii în compania piesei Waka, Waka'.

Gurile rele spun că artista în vârstă de 34 de ani nu este în cea mai bună formă pentru că ar fi însărcinată cu iubitul ei, fotbalistul Gerard Pique. Până la concertul din Elveţia, Shakira (care a lansat recent videoclipul piesei Rabiosa') şi-a amânat unul în Almeria, Spania, şi a întârziat la cel din Barcelona.

Fanii din România s-au putut bucura însă de un show extraordinar pe care Shakira l-a oferit la Bucureşti pe 7 mai. Artista a dansat în ploaie desculţă, spunând la un moment dat: Bună seara, Bucureşti! În ciuda ploii, ne vom simţi bine. Sunt aici pentru voi. În seara asta sunt a voastră'.

Din păcate pentru Shakira, care se pare că nu mai are atâta energie, turneul ei se va termina de-abia pe 30 septembrie, în Brazilia.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare