; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira

Shakira şi-a amânat turneul „El Dorado” din motive de sănătate

15 November 2017

Cântăreata columbiană traversează cel mai dificil moment al carierei ei. Artista a fost nevoită să-şi amâne pentru anul viitor concertele din Europa incluse în turneul „El Dorado'. Acestea ar fi trebuit să înceapă pe 8 noiembrie, la Köln, în Germania, şi să continue în Franţa şi Elveţia. Însă, din cauza unei hemoragii la o coardă vocală, Shakira şi-a reprogramat spectacolele pentru anul viitor, datele concertelor din Canada şi America de la începutul lui 2018 rămânând neschimbate.

Dragii mei prieteni, în ultimele cinci luni m-am dedicat în totalitate pregătirilor turneului meu, El Dorado'. La controlul medical din iulie eram foarte bine, însă, la sfârşitul lui octombrie, doctorii au descoperit o hemoragie la coarda vocală dreaptă. De atunci am luat o pauză vocală la indicaţiile specialiştilor crezând că mă voi recupera înainte de primul concert din Germania. Din păcate hemoragia nu a trecut, iar în aceste momente mă lupt foarte mult pentru a-mi îmbunătăţi starea de sănătate. În toată cariera mea nu am trecut printr-o astfel de situaţie', a declarat Shakira într-un comunicat.

Cântăreaţa a mai spus că îşi doreşte foarte mult să revină pe scenă de dragul copiilor ei, al fanilor, dar şi al echipei de 60 de persoane care a lucrat ca turneul ei să fie unul spectaculos.

În afară de problemele de sănătate, Shakira are şi unele legale. Numele ei apare în dosarul „Paradise Papers', în care mai multe personalităţi mondiale sunt acuzate că şi-ar fi ascuns averile în paradisuri fiscale.

În aceste momente grele, cântăreaţa în vârstă de 40 de ani are parte de susţinerea iubitului ei, fotbalistul spaniol Gerard Piqué, cu care are doi băieţi. În ciuda zvonurilor că s-ar fi despărţit, cei doi formează un cuplu solid în continuare.

Cel mai recent videoclip al Shakirei este la piesa Perro Fiel' (feat. Nicky Jam):

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare