Homepage  / Vedete străine

Shakira, ședință foto incendiară pe plajă. La 47 de ani, artista pare să fi găsit elixirul tinereții

Shakira, ședință foto incendiară pe plajă. La 47 de ani, artista pare să fi găsit elixirul tinereții
12

de Cristina Țapu,

După separarea de Pique, pare că Shakira a renăscut din propria cenușă și se află într-o formă de zile mari. La un an și jumătate de la anunțarea despărțirii de Gerard Piqué, Shakira a bifat apariții tot mai provocatoare. La vârsta de 47 de ani, cântăreața a distribuit recent câteva imagini de la plajă, parte a promovării celui mai recent album al său.

Shakira, ședință foto incendiară pentru promovarea noului album

După încheierea unei relații de 12 ani cu Piqué, Shakira și-a dedicat atenția mai mult ca niciodată carierei sale. Artista a lansat câteva melodii cu mesaj referitor la relația anterioară, iar în această lună urmează să lanseze un nou album intitulat „Las Mujeres No Lloran” („Femeile nu plâng”).

shakiraIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

La vârsta de 47 de ani, Shakira își promovează albumul prin intermediul unei ședințe foto la plajă, iar aceste imagini nu i-au lăsat indiferenți pe admiratorii artistei.

Imaginile pe care Shakira le-a distribuit pe pagina personală de Instagram au fost apreciate de peste un milion de oameni la mai puțin de 24 de ore de la publicare, așadar este evident că artista se bucură din plin de susținerea fanilor din întreaga lume.

Shakira, dezamăgită după despărțirea de Gerard PiqueIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 12

Îmbrăcată într-un costum de baie bej, decorat cu franjuri, cu părul ud și un machiaj discret, artista columbiană a reușit să-i cucerească pe toți cei care o urmăresc în mediul online.

Cine este noul iubit al Shakirei

Shakira (47 de ani) pare să fie tot mai atrasă de bărbații mai tineri. După zvonuri că ar avea o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (39 de ani), apoi cu cântărețul mai tânăr Rauw Alejandro (31 de ani), și cu baschetbalistul Jimmy Butler (34 de ani), acum vedeta de origine columbiană pare să-și fi găsit liniștea în brațele unui sportiv cu zece ani mai tânăr decât ea.

Julian Edelman, în vârstă de 37 de ani, este recunoscut pentru contribuțiile sale la echipa New England Patriots din NFL. A fost prezent la petrecerea aniversară organizată de Shakira la Miami pe 2 februarie, unde artista locuiește alături de copiii săi, Milan și Sasha, proveniți din relația cu Gerard Piqué.

Sursă foto: Instagram Shakira – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton