; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira s-a despărţit de iubitul ei

11 January 2011

Cântăreaţa columbiană (33 de ani) şi iubitul ei, consilierul politic argentinian Antonio de la Rua (37 de ani), s-au despărţit încă din august 2010, dar au confirmat ştirea abia ieri, pe site-ul oficial al Shakirei.

Într-un comunicat comun, cei doi au declarat că: Pe parcursul a aproape 11 ani, ne-am iubit mult, am avut grijă unul de celălalt şi ne-am fost alături. Aceştia au fost cei mai frumoşi ani ai vieţilor noastre şi graţie acestei iubiri şi a respectului reciproc am fost un cuplu excepţional'.

În ciuda despărţirii, cei doi, despre care se zvonea chiar că se logodiseră, au explicat că plănuiesc să continue să muncească împreună, deoarece au o relaţie de prietenie indestructibilă'.

Mergem mai departe ca parteneri, dezvoltând proiecte împreună, muncind unul lângă altul, într-o strânsă comunicare', se arată în comunicat.

Motivul despărţirii încă nu este clar, însă Shakira declarase în trecut că voia să aibă copii cu Antonio, dar doar în momentul în care îşi îndeplinise toate angajamentele, muzicale sau nu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare