Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shakira are din nou probleme cu Fiscul spaniol. Cântăreața riscă un al doilea proces de evaziune fiscală

Shakira are din nou probleme cu Fiscul spaniol. Cântăreața riscă un al doilea proces de evaziune fiscală

de Vasilica Rogozanu,

Problemele Shakirei cu Fiscul spaniol par o poveste fără sfârșit. Celebra cântăreață de origine columbiană este acuzată pentru a doua oară de autoritățile fiscale din Spania că nu și-a plătit taxele, scrie Page Six.

Shakira are din nou probleme cu legea

Shakira riscă un al doilea proces de evaziune fiscală în Spania, fiind acuzată că ar datora autorităţilor fiscale de la Madrid aproape 6,7 milioane de euro, impozite pentru anul 2018. Cântăreața columbiană este acuzată de procurori că a folosit o companie offshore cu sediul într-un paradis fiscal pentru a evita plata impozitelor.

Shakira are iar probleme cu atutoritățile spaniole. Foto: Hepta

Biroul Procuraturii Publice din Spania a depus o plângere penală împotriva vedetei columbiene la un tribunal de lângă Barcelona, au anunţat marţi autoritățile spaniole.

Shakira are deja un proces cu autoritățile spaniole

Acesta ar fi al doilea proces de acest fel pentru Shakira, în Spania. Cântăreaţa latino-americană, în vârstă de 46 de ani, urmează deja să fie judecată într-un proces la Barcelona, pentru două acuzaţii separate de evaziune fiscală, totalizând aproximativ 14,5 milioane de euro şi reprezentând taxe neachitate pentru perioada 2012-2014. Procurorii spanioli au cerut deja o pedeapsă de închisoare de opt ani şi două luni, precum şi o amendă de 23,8 milioane de euro.

Desparțirea Shakirei de Gerard Piqué a coincis cu problemele ei financiare

Problemele financiare ale Shakirei au coincis cu despărțirea de fotbalistul Gerard Piqué, cu care are doi băieți. În aprilie anul acesta, starul pop a părăsit Barcelona și s-a mutat la Miami împreună cu cei doi fii ai săi, pentru a lăsa probleme în urmă și a fi mai aproape de familia ei, care locuiește în SUA.

Shakira i-a acuzat pe spanioli de hărțuire

Echipa de avocați a Shakirei a declarat pentru Page Six că nu a fost primită încă nicio notificare oficială pentru un nou proces. „Nu a fost primită nicio notificare în Miami, adresa oficială a cântăreței, în legătură cu anul financiar 2018. Echipa juridică a Shakirei este concentrată pe pregătirea procesului privind anii financiari 2012-2014, care va începe pe 20 noiembrie.”

Shakira și cei doi băieți ai ei, Sasha și Milan, s-au mutat în Miami în aprilie 2023. Foto: Hepta

În luna noiembrie a anului trecut, cântăreața celebră pentru hiturile „Waka Waka” şi „Hips Don’t Lie” a declarat că autoritățile din Spania au lansat „o campanie murdară” împotriva ei și i-au „violat dreptul la intimitate”, făcând dezvăluiri publice și ignorând prezumția de nevinovăție. Shakira mai spune că pentru anii 2012-2014, ea a avut reședința în Bahamas. În vară, Shakira a refuzat să ajungă la o înțelegere cu procurorii spanioli.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton