Homepage  / Vedete străine

Shakira, primele declarații după ce a apărut cu fiii ei la MTV Music Awards 2023. Reacția lui Milan și Sasha după spectacolul artistei

Shakira, primele declarații după ce a apărut cu fiii ei la MTV Music Awards 2023. Reacția lui Milan și Sasha după spectacolul artistei
7

de Roxana Mirea,

Shakira a strălucit la MTV Music Awards 2023, însă audiența a fost fermecată de apariția sa pe covorul roz, alături de băieții săi: Milan și Sasha. Artista a făcut primele declarații despre cum a fost pentru băieții ei să participe alături de ea la un astfle de eveniment. 

Shakira, alături de fiii ei la MTV Music Awards 2023 

Shakira a primit marți prestigiosul premiu Video Vanguard Award în cadrul ediției 2023 a MTV Video Music Awards, iar alături de ea a avut doi dintre susținătorii ei cei mai mari, potrivit ET.

Legendara artistă a fost însoțită de fiii ei, Milan, în vârstă de 9 ani, și Sasha, în vârstă de 7 ani, la spectacolul de decernare a premiilor, și a declarat că a fost „incredibil” să aibă sprijinul băieților ei în seara cea mare. 

Sunt atât de iubitori și grijulii și mă inspiră să fiu mai bună, să fiu o persoană mai bună doar pentru ei”, a declarat Shakira despre fiii ei, pe care îi are cu fostul ei soț, Gerard Piqué. „Ei sunt cel mai uimitor lucru din viața mea. Ei sunt totul pentru mine.” 

Au fost destul de distrați și surprinși”, a împărtășit Shakira despre reacția fiilor ei de după spectacolul susținut de ea. „Au fost non-stop, spunându-mi lucruri de genul: „Mamă, ai fost incredibilă!”…. Ei reprezintă cele mai bune majorete ale mei.” 

Shakira, primele declarații după ce a apărut cu fiii ei la MTV Music Awards 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Shakira, despre sprijinul fanilor ei 

Cântăreața are, de asemenea, mult sprijin din partea fanilor săi entuziaști, pe care s-a sprijinit în ultimul an, când a început să își reconstruiască viața după despărțirea de Piqué, după mai bine de 10 ani de relație. 

„Nu m-am gândit niciodată că fanii mei ar putea să mă susțină și că ar putea fi alături de mine în atât de multe feluri”, a împărtășit Shakira. „Cred că, dacă nu ar fi fost ei, probabil că aș fi fost mult mai tristă, dar ei chiar mi-au dat multe pentru care să lupt și sunt atât de loiali. Întotdeauna, întotdeauna mi-au asigurat spatele și au fost alături de mine timp de atâția ani.” 

Nu se termină niciodată și cred că sunt cei mai buni fani din lume”, a adăugat ea. „Sunt atât de norocoasă. Sunt pur și simplu uimitori.” 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton