Homepage  / Vedete străine

Shakira, premianta de onoare  la MTV Music Awards 2023. Cine a însoțit-o pe covorul roz

Shakira, premianta de onoare  la MTV Music Awards 2023. Cine a însoțit-o pe covorul roz

de Cătălina Matei,

Cu peste 30 de nominalizări și premii de-a lungul timpului la MTV Music Awards, Shakira a fost în centrul atenției la ediția din acest an, care s-a desfășurat pe 12 septembrie. Artista columbiană a fost recompensată cu premiul pentru întreaga activitate – „Michael Jackson Video Vanguard Award”. Iar la eveniment a apărut pe covorul roz alături de cei mai importanți bărbați din viața ei.

Shakira, alături de cei mai importanți bărbați din viața ei, la MTV Music Awards 2023

Premiile MTV Video Music Awards 2023 au avut loc la Prudential Center din Newark, New Jersey, pe 12 septembrie 2023. Spectacolul a fost găzduit de Nicki Minaj, marcând al doilea an consecutiv în rol, iar la această ediție Shakira a fost în centrul antenției.

Pe lângă spectacolul electrizant pe care l-a oferit pe scenă, artista originară din Columbia a fost onorată și cu un premiu foarte important, pe care l-a primit pentru întreaga sa activitate: „Michael Jackson Video Vanguard Award”.

Cântăreața și compozitoare columbiană a făcut istorie la MTV Music Awards (VMA), devenind prima artistă sud-americană care a primit „Video Vanguard Award”. Este a doua artistă latină care a primit premiul – Jennifer Lopez, prima interpretă de origine latină, a primit această onoare în 2018.

Shakira a strălucite în mai multe ținute, însă audiența a fost fermecată de apariția sa pe covorul roz, alături de băieții săi – Milan (10 ani) și Sasha (8 ani), care s-au asortat perfect cu outfit-uri speciale. Inclusiv încălțămintea a fost la fel.

De altfel, după despărțirea de tatăl copiilor, Gerard Pique, Shakira a dezvăluit fanilor în câteva ocazii cât de apropiată a devenit relația dintre ea și juniori. Cei trei au lansat chiar și un videoclip emoționant împreună, cu ceva timp în urmă. Este vorba despre piesa „Acróstico”, în care Sasha, mezinul, demonstrează că i-a moștenit talentul mamei sale din plin.

Cine sunt câștigătorii MTV Music Awards 2023

Deși Shakira a primit la această ediție a MTV Music Awards 2023 unul dintre cele mai importante premii, cel pentru întreaga activitate, Taylor Swift și-a adjudecat cele mai multe trofee, cum era de așteptat. Artista  a plecat acasă cu o mulțime de trofee, printre care „Artistul anului”,  „Videoclipul și piesa anului” cu „Anti-Hero” și „Best Pop”. Totodată, Taylor a câștigat și categoria „Cea mai bună regie”, tot pentru „Anti-Hero”.

Iată și alți câștigători de la MTV Music Awards 2023:

  • „Best Hip Hop” – Nicki Minaj – „Super Freaky Girl”
  • „Cea mai bună colaborare” – Karol G și Shakira – „TQG”
  • „Best R&B” – SZA – „Shirt”
  • „Best Alternative” – Lana Del Rey featuring Jon Batiste – „Candy Necklace”
  • „Best Rock” – Måneskin – „THE LONELIEST”
  • „Best Latin” – Anitta – „Funk Rave”
  • „Best K-Pop” – Stray Kids – S-Class
  • „Best Afrobeats” – Rema and Selena Gomez – „Calm Down”

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton