Homepage  / Vedete străine

Shakira nu își poate găsi fericirea, după divorțul de Gerard Piqué. Cu ce dificultăți se confruntă

Shakira nu își poate găsi fericirea, după divorțul de Gerard Piqué. Cu ce dificultăți se confruntă
8

de Roxana Mirea,

Shakira a făcut noi declarații despre cum s-a schimbat viața ei atât pe plan personal, cât și profesional, după divorțul de Gerard Piqué. Artista nu se consideră a fi o femeie fericită și recunoaște că niciun succes pe plan profesional nu o poate alina în totalitate. „Cred că nimic nu poate compensa durerea provocată de distrugerea unei familii”, a declarat Shakira. 

Viața Shakirei după despărțirea de Gerard Piqué 

Shakira continuă să vorbească cu sinceritate despre viața ei de după despărțirea explozivă de Gerard Piqué, abordând dificultățile cu care se confruntă. Ea încearcă să găsească un echilibru între faima ei și statutul de mamă singură. 

Cântăreața în vârstă de 46 de ani apare pe coperta celui mai recent număr al revistei Billboard cu un nou interviu în care vorbește despre cum s-a schimbat viața ei atât pe plan personal, cât și profesional, de când s-a mutat din Barcelona, Spania, în Miami, Florida, la începutul acestui an. Shakira explică faptul că, în timp ce locuia în Europa, cariera ei era „a treia prioritate”, întrucât își „dedicase” viața îngrijirii copiilor și partenerului ei. Acum, locuind cu normă întreagă în SUA, accesul Shakirei la colaboratori și resurse profesionale este mai la îndemână. 

„Acum pot lansa muzică mai repede, deși uneori cred că a fi o mamă singură și ritmul unui star pop nu sunt compatibile”, spune ea. „Trebuie să-mi pun copiii la culcare, să merg la studioul de înregistrări. Când nu ai un soț care să stea acasă cu copiii, este o jonglare constantă, pentru că îmi place să fiu o mamă prezentă și trebuie să fiu prezentă în fiecare moment cu copiii mei: să-i duc la școală, să iau micul dejun cu ei, să-i duc la întâlniri de joacă. Și, în afară de asta, trebuie să fac bani.” 

Shakira spune că nu este fericită 

În interviu, cântăreața este întrebată dacă este fericită. „Este o întrebare foarte scurtă pentru un răspuns foarte lung”, recunoaște ea. „Nu cred că toată lumea are acces la fericire. Este rezervată unui număr foarte restrâns de persoane, iar eu nu pot spune că fac parte din acest club în acest moment. Există momente de fericire, de distragere a atenției, momente de reflecție. Există încă și momente de nostalgie, iar muzica mea de acum se hrănește din acest cocktail.” 

Săptămâna trecută, ea a fost onorată cu râvnitul Video Vanguard Award la ediția din acest an a Video Music Awards, devenind astfel prima artistă sud-americană care primește această distincție. De asemenea, ea se numără printre cei mai nominalizați la următoarele Latin GRAMMY Awards. Chiar și așa, succesul profesional nu poate să-i aline durerea cauzată de destrămarea familiei ei.  

Cred că nimic nu poate compensa durerea provocată de distrugerea unei familii”, spune ea pentru Billboard. „Bineînțeles, trebuie să continui să merg mai departe, de dragul copiilor mei; ei sunt cea mai mare motivație a mea. Dar cel mai mare vis al meu, mai mult decât să colecționez albume de platină și GRAMMY-uri, a fost să-mi cresc fiii alături de tatăl lor. Să depășim obstacolele și să îmbătrânim împreună. Știu acum că nu voi avea parte de asta.” 

Shakira, primele declarații după ce a apărut cu fiii ei la MTV Music Awards 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Shakira a descoperit cât de puternică este 

În toată această perioadă de după despărțirea de tatăl copiilor ei, Shakira a descoperit că este mai puternică decât credea ea.  

Credeam că sunt mult mai slabă. Obișnuiam să mă prăbușesc în fața celor mai stupide probleme”, explică ea. „Cream o dramă pentru că mi-am ciobit un dinte sau lucruri de genul acesta. Dar maturizarea, trecând prin lucruri cu adevărat dificile, îți dă un sentiment de perspectivă și empatie. Înveți cum să prețuiești momentele bune și cum să nu le amplifici pe cele rele.” 

Shakira și fostul ei soț au împreună doi fii: Milan Piqué Mebarak, în vârstă de 9 ani, și Sasha Piqué Mebarak, în vârstă de 7 ani. Băieții au fost alături de mama lor săptămâna trecută, la gala VMA, când aceasta s-a pregătit să urce pe scenă. 

Sasha Pique, Shakira și Milan Pique, la gala MTV Video Music Awards 2023, care a avut loc la Prudential Center pe 12 septembrie 2023 în Newark, New Jersey, Statele Unite.

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton