Homepage  / Vedete / Vedete străine

Shakira ar avea un nou iubit extrem de cunoscut! Despre cine e vorba

Shakira ar avea un nou iubit extrem de cunoscut! Despre cine e vorba
5

de Redactia Tvmania

După ce a avut parte de o despărțire dureroasă și a hotărât să se mute din Spania, în Statele Unite, Shakira nu stă să piardă deloc vremea în plan amoros!

Shakira și Drake au provocat speculații cu privire la o posibilă relație după ce au părăsit discret aceeași petrecere în orele dimineții de duminică, în West Hollywood, California. Un martor a dezvăluit ulterior pentru DailyMail.com că artista, în vârstă de 46 de ani, și rapperul canadian, în vârstă de 36 de ani, au părăsit locul „la câteva minute unul de altul, la ora 3:25 dimineața”.

Deși nu există fotografii care să-i surprindă împreună, Shakira, care s-a despărțit anul trecut de partenerul său de lungă durată Gerard Pique după 11 ani de relație, a atras atenția purtând un top portocaliu și blugi mulați. Ea a completat acest look cu pantofi cu toc cu platformă gri, o geantă albă și părul lăsat liber în stilul său caracteristic.

Drake și-a arătat excentricitatea în modă cu o jachetă albastră cobalt peste un tricou alb și blugi cu aspect uzat.

Shakira și Gerard Pique s-au împăcatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ce se întâmplă, de fapt, între Shakira și Lewis Hamilton

O sursă a dezvăluit că ea și pilotul britanic de curse, Lewis Hamilton, sunt „mai mult decât prieteni”, în urma unei excursii „secrete” la Ibiza. Rapoartele dintr-un ziar catalan au sugerat că cei doi își continuă relația.

Jurnalista Jodi Martin a încercat recent să clarifice statutul relației celor doi, spunând că au o „prietenie frumoasă”.

„Aș dori să neg orice informație apărută într-un ziar catalan, în care se spune că Hamilton s-a săturat de atitudinea Shakirei. Pot nega categoric această informație, deoarece am vorbit cu anturajul Shakirei și ei confirmă că între Shakira și Hamilton a existat întotdeauna o prietenie frumoasă. i că, între ei a existat ceva mai mult decât prietenie. Cei doi știau foarte clar că nu a fost nimic serios și că între ei a existat o libertate totală de a face tot ce au vrut”, a spus junalista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton