Homepage  / Vedete străine

Shakira își dorește să devină mamă pentru a treia oară. De ce n-a reușit să mai aibă un copil cu Gerard Piqué

Shakira își dorește să devină mamă pentru a treia oară. De ce n-a reușit să mai aibă un copil cu Gerard Piqué
7

de Roxana Mirea,

Shakira are doi copii cu fostul partener, Gerard Piqué: pe Milan și Sasha. Ei bine, încă de când era însărcinată cu cel de-al doilea copil, artista spunea că și-ar dori să fie mama unei fetițe. Chiar dacă relația ei cu Gerard Piqué s-a destrămat, se pare că Shakira n-are de gând să renunțe la visul ei de a deveni mamă pentru a treia oară.

Shakira își mai dorește un copil, o fetiță

Pe când era însărcinată cu Sasha, Shakira mărturisea că și-ar dori o fetiță.

Va fi un cadou pentru Milan să aibă un frate”, spunea Shakira, în timp ce era însărcinată cu al doilea copil și aflase deja că va aduce pe lume tot un băiețel. „Mi-ar plăcea să am o fată într-o zi, dar vom vedea, nu se știe niciodată ce se va întâmpla. Deocamdată sunt fericită, pentru că și eu iubesc băieții”, a declarat ea la vremea respectivă, potrivit okmagazine.ro.

În plus, presa din afară scrie că artista chiar a depus eforturi pentru a mai avea un copil cu Gerard Piqué. Acum doi ani, a mers la o clinică specializată în planning familial și probleme de fertilitate, unde a urmat un tratament sub pseudonimul Sila Prieto, pentru a-și ascunde identitatea. Chiar dacă încercările ei nu au fost încununate de succes, Shakira tot își dorește să devină mamă pentru a treia oară.

Exclusif – No web – Shakira quitte la soirée du biopic „Elvis” lors du 75ème Festival International du Film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Shakira încă n-a renunțat la dorința ei de-a deveni din nou mamă. Ba chiar i-ar plăcea foarte mult, deși știe că șansele sunt mici, iar acum, fără partener, cu atât mai mult. Însă, dacă ar găsi persoana potrivită, nu ar exclude această variantă”, relatează cotidianul spaniol „El Nacional”.

La scurt timp după despărțirea dintre Shakira și Gerard Piqué, s-a aflat că el are o nouă iubită, Clara Chia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton