; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira infidelă?

05 August 2010

ShakiraFideliatea Shakirei, care are o relaţie de mai bine de nouă ani cu Antonio de la Rúa, este pusă la îndoială de revista de scandal Cuore', care susţine că artista ar avea o aventură cu fotbalistul de la naţionala Spaniei, Gerard Piqué, anunţă esmas.com.

Paparazzi acestei publicaţii i-au surprins pe cei doi într-un hotel din Ibiza. Ei au ajuns în acelaşi timp la hotelul cu pricina (unde pe numele lui Gerard nu era făcută nici o rezervare), însă au ales să plece fiecare separat şi la ore diferite. Nu credem totuşi că Antonio de la Rúa ar trebui să-şi facă griji în ceea ce priveşte fidelitatea Shakirei.

Până nu demult, sexualitatea lui Gerard Piqué a fost pusă la îndoială după ce acesta a apărut într-o fotografie compromiţătoare pe un site de socializare împreună cu fotbalistul suedez Zlatan Ibrahimovic.

Cât priveşte cariera, Shakira va porni, peste două luni, într-un turneu de promovare al ultimului ei album Loba' şi va susţine concerte în mai multe state din America, printre care New York, Texas şi California.

Mai mult, cântăreţa a declarat, printr-un comunicat de presă, că pentru spectacolul pe care îl va susţine în Montreal, Canada, pe 15 septembrie s-au pus în vânzare şi bilete de 10 dolari, astfel că fanii vor putea să vină să o vadă. De asemenea, biletele pentru show-ul din Staples Center, Los Angeles, care au fost puse în vânzare încă din luna mai, s-au epuizat în 24 de ore.

Se pare că Shakira nu are de ce să se plângă, precum colega ei de breaslă Christina Aguilera, ale cărui bilete pentru concertele din următorul turneu s-au vândut sub aşteptări. Artista columbiană a stat la fel de bine şi în trecut, doar în urma turneului din 2006, Fijación Oral', ea a adunat mai mult de 100 milioane de dolari. Următorul single pe care Shakira îl va lansa în spaniolă se numeşte Sale el sol'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare