; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira il duce pe gerard pique acasa in columbia de sarbatori

Shakira îl duce pe Gerard Piqué acasă, în Columbia, de Sărbători

19 December 2016

Sunt împreună de mai bine de șase ani, însă, până acum, Shakira și iubitul ei, Gerard Piqué, au făcut Sărbătorile de iarnă mai mult în Barcelona, orașul de origine al fotbalistului.

shakira-il-duce-pe-gerard-pique-acasa-in-columbia-de-sarbatori

Anul acesta însă cântăreața a decis să petreacă Crăciunul cu Piqué și cei doi copii ai lor, Milan (de aproape patru ani) și Sasha (care va împlini doi ani pe 29 ianuarie) în orașul ei natal din Columbia, Barranquilla, anunță telemundo.com. Cei doi vor sta în Columbia până anul viitor, Piqué neavând meciuri alături de echipa sa, FC Barcelona.

Shakira (39 de ani) și Piqué (29 de ani) de-abia așteaptă să se relaxeze alături de cei dragi, mai ales că ei au fost supărați în ultima perioadă din cauza băiețelului lor, Sasha, care a fost internat în spital. Mai mult, cântăreața și-a anulat câteva concerte până când s-a făcut bine cel mic.

Shakira nu a mai lansat un album din 2014, concentrându-se mai mult pe viața de familie, însă a continuat să lanseze single-uri, care au devenit imediat hituri. Cele mai recente, La Bicicleta' (feat. Carlos Vives) și „Chantaje' (feat. Maluma), au cucerit topurile radiourilor din întreaga lume.

În cel mai recent videoclip al ei, la piesa „Chantaje', Shakira a încins imaginaţia fanilor cu silueta ei de invidiat şi cu mişcările senzuale.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare