Homepage  / Vedete străine

Shakira și Gerard Pique s-au împăcat, la un an de la despărțire. De ce au căzut la pace

Shakira și Gerard Pique s-au împăcat, la un an de la despărțire. De ce au căzut la pace
9

de Redactia Tvmania

Shakira și Gerard Pique s-au împăcat! Artista a decis să îngroape securea războiului după ce a fost înselată de fostul fotbalist. Iată care sunt motivele!

După luni de zile de dispute, Shakira și Pique au găsit un echilibru și nu mai există nicio tensiune între ei, cel puțin în ceea ce-i privește pe copiii lor. Pentru moment, războiul dintre Shakira și Gerard Pique s-a încheiat. Adică, pacea s-a instalat între ei doi, iar decizia a fost luată de comun acord, potrivit vanitatis.elconfidencial.com.

Fostul cuplu a decis să îngroape securea războiului de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Relația dintre cei doi este una civilizată conform surselor din apropierea celor doi.

„Ei respectă acordul de separare întocmai, nu mai există niciun fel de discuție sau problemă”, spun apropiații Shakirei. Situația este confirmată ulterior și de apropiații lui Gerard Piqué: „Așa stau lucrurile, nu există nicio problemă”.

Shakira și Gerard Pique s-au împăcatIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Ce face Shakira după despărțirea de Pique

Cei doi au ajuns și la un acord pentru a petrece fiecare timp de calitate alături de copii. După ce s-a despărțit de Gerard Pique, Shakira s-a mutat în Miami. Artista e singură, cu toate că a fost surprinsă recent în compania lui Lewis Hamilton. Aceasta se bucură de viața de noapte și de compania prietenilor. Conform unor surse din apropierea artistei, interacțiunea cu Lewis Hamilton a fost mai mult sporadică.

Shakira explorează avantajele statutului de femeie singură și dorește să experimenteze bucuriile vieții. Apropiații ei o sprijină necondiționat și o îndeamnă să se bucure de fiecare clipă, considerând dificultățile ultimelor luni prin care a trecut.

În același timp, Gerard Piqué menține o relație solidă cu Clara Chía, cu care împarte o conviețuire stabilă de câteva luni. Ei aleg să își limiteze întâlnirile doar atunci când copiii lui Gerard Piqué sunt prezenți acasă, pentru a evita eventuale complicații cu Shakira.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton