Homepage  / Vedete străine

Shakira, fotografie rară alături de băieții ei. De ce a adunat milioane de like-uri. „Pique n-a fost bun nici aici”

Shakira, fotografie rară alături de băieții ei. De ce a adunat milioane de like-uri. „Pique n-a fost bun nici aici”
8

de Cătălina Matei,

De când s-a mutat la Miami, Shakira profită de orice moment liber pentru a petrece timp de calitate alături de băieții săi. De exemplu, artista a participat recent la un meci de baseball al celebrei echipei Los Angeles Dodgers și s-a fotografiat în tribune alături de Milan și Sasha, un selfie apreciat de fanii cântăreței, căci postează destul de rar imagini cu copiii săi.

Pe contul său de Instagram, Shakira a postat un selfie și un filmuleț în care apare alături de cei doi băieți ai ei: Milan (10 ani) și Sasha (8 ani). Cei trei s-au distrat de minune la un meci de baseball susținut de echipa Los Angeles Dodgers.

La meciul Dodgers cu cei mici! Ce joc uimitor!”, a scris artista în dreptul imaginilor care au adunat aproape 2 milioane de like-uri în doar câteva ore.

Din imaginea postată, reiese clar că cei trei se distrează de minune împreună și că despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique, tatăl băieților, a rămas în urmă.

Iar fanii artistei au lăsat sute de comentarii la postarea de pe Instagram. Printre ele: „Ce mândrie ca mamă să-i faci pe copii să se simtă în siguranță și iubiți, chiar dacă, din păcate, mama și tata nu sunt împreună. Acest rol este una dintre cele mai provocatoare pe care le poate experimenta o femeie!”, „Sunt identici cu mama lor. Pique n-a fost bun nici aici”,  „Sasha e varianta în miniatură a Shakirei”, „Ce diferență! Cât de fericiți par băieții când sunt cu mama lor”, „Milan și Sasha au o mamă uimitoare!”, „Ce copii frumoși! Ce seamănă cu Shakira, parcă ar fi frații ei mai mici”.

Shakira, piesă emoționantă alături de băieții săi. Milan și Sasha cântă alături de mama lor

În ultimul an, viața personală a Shakirei s-a schimbat rdical de când s-a despărțit de fotbalistul Gerard Pique, iar cei doi copii ai lor au fost și ei, de asemenea, afectați. Artista s-a mutat la Miami, iar întreagă experiență a schimbării domiciliului s-a transformat în sursă de inspirație pentru o nouă piesă, „Acróstico”. În videoclip, apar și Milan și Sasha, care cântă și o acompaniază la pian pe mama lor.

Noua melodie lansată a Shakirei, Acróstico”,  este profund personală și dedicată celor doi fii ai săi, Milan și Sasha. Cântăreața a și lansat videoclipul pentru această piesă emoționantă, în care cântă despre cum copiii ei au învățat-o adevărata semnificație a iubirii și despre cum ea își dorește doar ce e mai bun pentru ei.

Totodată, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani) apar și ei în videoclip. Cei doi cântă și ei, dar o și acompaniază pe artistă la pian. În plus, cei trei sunt încojurați de multe cutii din carton, de tipul celor folosite pentru mutare, sugerând plecarea celor trei din Barcelona și stabilirea noului domiciliu la Miami.

Anul acesta, Milan a scris cântece care m-au făcut să plâng de emoție, iar Sasha a petrecut ore în șir la pian, descoperindu-și vocea”, a scris Shakira recent într-o postare pe contul său de Instagram. „Amândoi au fost alături de mine în studio și după ce au auzit această melodie dedicată lor, mi-au cerut să facă parte din ea”, a mai scris artista. În doar 14 ore de la lansarea lui pe YouTube, clipul piesei „Acróstico” a înregistrat peste 1,4 milioane de vizualizări.

Montée des marches du film « Elvis » lors du 75ème Festival International du Film de CannesIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton