Homepage  / Vedete străine

Shakira, reacție dură după primele declarații ale lui Gerard Piqué despre despărțire. „Procesul de vindecare este lung”

Shakira, reacție dură după primele declarații ale lui Gerard Piqué despre despărțire. „Procesul de vindecare este lung”
14

de Roxana Mirea,

Shakira a răspuns la recentele declarații ale lui Gerard Piqué, păstrându-și poziția fermă. În timp ce Piqué a afirmat că este „foarte fericit” și că nu-i pasă de criticile externe, Shakira a avut o reacție vehementă. „Procesul de vindecare este lung”, a admis celebra artistă.  

Shakira, după ultimele declarații ale lui Gerard Piqué 

Despărțirea dintre Gerard Piqué și Shakira continuă să țină prima pagină a ziarelor. Recent, fostul fotbalist de la FC Barcelona a acordat un interviu postului CNN, în care a vorbit despre proiectele sale, dar a făcut și primele declarații despre despărțirea de fosta lui soție.  

„Întotdeauna am fost foarte calm. Cunosc lumea în care trăim. Știu că tuturor le place să aibă o opinie și propria perspectivă asupra lucrurilor. Mass-media controlează un mesaj și, în termeni generali, fiecare spune ceea ce vrea să vândă”, a explicat Piqué în interviu. 

„Adevărul, sau ceea ce se întâmplă cu adevărat, nu este spus așa cum este. Asta e ceva ce nu pot controla. Întotdeauna am crezut că cel mai bun lucru este să fiu înconjurat de cei mai apropiați mie – familia mea, prietenii mei, oamenii care mă cunosc cu adevărat. Ei știu cine sunt și ce fac, iar asta îmi dă multă pace”, a continuat fostul fotbalist. 

Piqué a fost clar: „Sunt fericit, mă distrez de minune și mă simt privilegiat. Viața pe care am avut-o, fiind capabil să joc pentru clubul visurilor mele timp de peste 20 de ani, având copii minunați, o familie uimitoare, prieteni pe viață… De acolo, am creat lucruri precum Kings League. Vom vedea ce ne rezervă viitorul, dar, deocamdată, mă bucur de viață pentru că, în cele din urmă, este scurtă și trebuie să profităm din plin de ea.”  

În urma acestor declarații, Shakira a acordat un interviu revistei GQ. Cântăreața columbiană a declarat: „Mi-am dat seama că prietenia durează mai mult decât dragostea. Nu am știut asta înainte. Viața mi-a luat un soț, dar mi-a dat atât de mulți prieteni…” 

Nu m-am simțit niciodată atât de iubită, atât de prețuită, cum m-am datorită pretenilor mei. Trebuie să fi făcut ceva bine în viață pentru a avea atât de mulți oameni care țin la mine. Sunt oameni care m-au trădat, mi-au întors spatele și m-au sfâșiat pe dinăuntru. Oameni care nu au fost acolo când am avut cea mai mare nevoie de ei. Procesul de vindecare este lung și îmi vor trebui mai multe albume pentru a-l depăși”, a concluzionat Shakira la doar câteva ore după interviul lui Piqué cu CNN. 

The 2024 Met Gala Celebrating „Sleeping Beauties: Reawakening Fashion” – Arrivals – NYCIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Despre despărțirea dintre Shakira și Gerard Piqué 

Despărțirea celor doi a fost urmărită cu sufletul la gură de milioane de oameni, care s-au împărțit în două tabere de susținători. Gerard Piqué (37 de ani) şi Shakira (47 de ani) au format un cuplu timp de peste unsprezece ani. Ei au doi fii, Milan (11 ani) şi Sasha (9 ani). În iunie 2022, cântăreaţa columbiană a anunţat despărţirea lor. De atunci, fostul fotbalist formează un cuplu cu Clara Chia Marti (25 de ani), o angajată a companiei sale Kosmos. Ea s-ar fi mutat în casa în care Piqué locuia cu Shakira în Barcelona în vara anului 2023. 

Shakira a folosit muzica pentru a-și exprima sentimentele după despărțire, lansând mai multe piese cu aluzii evidente la Piqué și la noua sa relație, cum ar fi colaborarea cu Bizarrap, unde cântăreața a lansat versuri critice la adresa fostului partener. În schimb, Piqué a adoptat o atitudine mai relaxată, afirmând că este fericit și că nu îi pasă de opiniile celor din exterior. 

În urma despărțirii, cei doi au ajuns la un acord legal privind custodia copiilor lor, Milan și Sasha, iar Shakira s-a mutat din Barcelona în Miami împreună cu aceștia. 

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton