Homepage  / Vedete străine

Shakira, din nou în mijlocul unui scandal. Reacția fanilor, după ce a fost surprinsă alături de artistul Rauw Alejandro

Shakira, din nou în mijlocul unui scandal. Reacția fanilor, după ce a fost surprinsă alături de artistul Rauw Alejandro

de Redactia Tvmania,

Shakira și Rauw Alejandro sunt doi dintre cei mai populari artiști latini din industrie. Împreună au lansat piesa „Te felicito” (2022), dedicată starului de fotbal Gerard Piqué. Acum, o serie de imagini publicate pe Twitter au dus la nașterea unui nou zvon: Shakira și Rauw ar forma un cuplu. Totul a început după ce artistul i-ar fi spus „Adio” iubirii vieții sale, Rosalia.

Shakira (46 de ani) a colaborat, în urmă cu un an, cu Rauw Alejandro (30 de ani). Cei doi au lansat împreună piesa „Te felicito”, versurile fiindu-i dedicate lui Pique. Artista a lansat piesa la scurt timp după despărțirea de fotbalist.

„Nu pot să spun decât că, fie că sunt conștientă sau nu, orice simt sau orice lucru prin care trec se reflectă în versurile mele și în videoclipuri. Când se potrivesc ca o mănușă, se potrivesc. Cum am mai spus, muzica este calea mea”, a declarat atunci artista. Shakira și Pique s-au despărțit, după ce sportivul a înșelat-o cu Clara Chia Marti. Cei doi au împreună doi băieți, Milan și Sasha.

Rauw Alejandro i-a spus adio iubitei, celebra Rosalia, deși își plănuiau deja nunta

După Shakira și Pique, iată că a venit și vremea ca relația dintre Rauw Alejandro și Rosalia să ajungă la final. Potrivit People și People Spanish, ambele publicații citate de marca.com, cei doi artiști s-ar fi despărțit, dar ar fi rămas totuși în relații bune.

Anunțul despărțirii, fie ea și amiabile, i-a surprins pe fani. Și asta pentru că Alejandro și Rosalia anunțaseră că se căsătoresc în martie, anul trecut. Vestea logodnei a fost făcută publică prin intermediul videoclipului piesei lor, „Beso”, care prezintă unele dintre cele mai fericite momente ale cuplului și în care apare inelul de logodnă.

De altfel, anul trecut, de Sfântul Valentin, Rauw Alejandro a numit-o pe Rosalia drept „dragostea vieții sale” și „cea mai extraordinară persoană pe care am întâlnit-o vreodată”. El a spus: „Nu știți cât de mult mă face să râd această femeie, găsește mereu o modalitate de a mă face să zâmbesc”.

Shakira, surprinsă mai nou cu Rauw Alejandro

Shakira, despre care s-a scris că a fost curtată de Tom Cruise și Lewis Hamilton, după despărțirea sa de Pique, a ajuns iar în centrul atenției.

Prin intermediul Twitter (sau, mai bine zis, X), utilizatorul Alanos Gonzales a postat câteva fotografii cu Shakira și Rauw Alejandro împreună. Ei au fost văzuți făcând baie și petrecându-și ziua lângă un râu din Puerto Rico. În imagini au fost surprinși și copiii artistei, Milan și Sasha.

Acum, după aflarea veștii că Rauw Alejandro și Rosalía au pus capăt relației lor, imaginile au devenit virale, iar internauții nu s-au putut abține să nu-și spună punctul de vedere în ceea ce privește posibila lor relație.

„Ayyyyyy erau împreună!!!!!”, „Care e problema, Shakira poate să aibă toți prietenii pe care vrea să îi aibă, lăsați-o în pace!”, „Săraca Shakira nu poate avea prieteni. Mai trebuie doar să spună că Ricky Martin a divorțat din cauza ei!!!!” sunt doar câteva dintre comentariile postate de fanii artistei.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton